Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έξυπνα tips για να οργανώστε σωστά το χειμωνιάτικο γάμο σας

Έξυπνα tips για να οργανώστε σωστά το χειμωνιάτικο γάμο σας

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.: IMAXTree Κόντρα στα τερτίπια του καιρού, εσείς ακολουθείτε τα τερτίπια της καρδιάς σας και ντύνεστε νυφούλα με φόντο χειμωνιάτικο τοπίο. Και καλά κάνετε, αρκεί να δώσετε σημασία σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά. 1.Θέμα χρόνου Προγραμματίστε την τελετή σχετικά νωρίς ώστε να προλάβετε –έστω πριν φτάσετε στην εκκλησία –φυσικό […]

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.: IMAXTree

Κόντρα στα τερτίπια του καιρού, εσείς ακολουθείτε τα τερτίπια της καρδιάς σας και ντύνεστε νυφούλα με φόντο χειμωνιάτικο τοπίο. Και καλά κάνετε, αρκεί να δώσετε σημασία σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά.
1.Θέμα χρόνου
Προγραμματίστε την τελετή σχετικά νωρίς ώστε να προλάβετε –έστω πριν φτάσετε στην εκκλησία –φυσικό φως για πιο όμορφες και φυσικές γαμήλιες φωτογραφίες.
2.Από τα ψηλά, στα χαμηλά
Έχετε την επιλογή να παλεύετε με τα ψηλοτάκουνα μέσα στη βροχή ή το γλιστερό πάγο (συν τα κρυοπαγήματα στα πόδια) ή πολύ απλά να βάλετε ζεστές μποτούλες ή τα all time classic All Star σας και να είστε πραγματικά άνετες. Στη δεξίωση φορέστε τις πιο εντυπωσιακές σας γόβες κερδίζοντας τις εντυπώσεις.
3.Μια ζεστή αγκαλιά
Εννοείται ότι θα έχετε προνοήσει για ένα σικ πλην ζεστό πανωφόρι. Η μόδα επιτρέπει faux γουνάκια αλλά και κασκόλ με φτερά και πούπουλα! Για τις πιο ρετρό και ανθεκτικές στο κρύο, ιδιαίτερο αποτέλεσμα θα δώσει ένα μάλλινο σάλι το όποιο αφαιρείται και εύκολα μόλις αρχίσει το μυστήριο. Για τις απόλυτα σικ που προτιμούν να τουρτουρίζουν αλλά όχι να κρύψουν το νυφικό τους τα γάντια που προσπερνούν τον αγκώνα και ένα κλειστό μπούστο –έστω με δαντέλα –μπορεί να σώσουν την κατάσταση.
4. Πηγές θερμότητας
Όλοι οι καλεσμένοι θα σας λατρέψουν όταν φτάνοντας στο προαύλιο της εκκλησίας διαπιστώσουν ότι έχετε προνοήσει για σόμπες –όπως αυτές που έχουν καφετέριες και εστιατόρια. Τις περισσότερες φορές δεν μπορούν να μπουν μέσα καθώς τελείται άλλο μυστήριο και φυσικά για να μην χάσουν την άφιξη σας. Δυο με τρεις –αναλόγως και τον αριθμό των καλεσμένων σας –είναι αρκετές. Θα σας χρειαστούν κα κατά την διάρκεια της «χαιρετούρας». Στην δεξίωση καλωσορίστε τους με ένα λικέρ ή κονιάκ που θα τους ζεσταίνει.
5. Στη σωστή θερμοκρασία
Το ότι έχει κρύο έξω, δεν σημαίνει ότι η αίθουσα της δεξίωσης πρέπει να μετατραπεί σε χαμάμ. Συνεννοηθείτε με τους υπεύθυνους του χώρου ώστε να δημιουργηθεί ια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Σκεφτείτε ότι η θερμοκρασία θα ανέβει έτσι και αλλιώς μόλις αρχίσουν οι χοροί και επιπλέον θα είναι πολύ δυσάρεστη αίσθηση όταν οι καλεσμένοι σας ξαναβγούν στο κρύο. Τέλος, μπορείτε αρχικά να έχετε ως masterpieces μεγάλα κεριά τα οποία θα χαρίσουν ζεστασιά και ρομαντισμό. Η εικόνα από τις δεκάδες μικρές φλόγες θα είναι πραγματικά παραμυθένια, ε και στην πορεία της βραδιάς, όποιος ενοχλείται ας τα σβήνει!

gamos.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024