Φοιτητικοί σύλλογοι καλούν την ΕΡΤ να εκπέμψει από το Πολυτεχνείο
Πολύ πιθανό μοιάζει τελικά το ενδεχόμενο ραδιοφωνικής εκπομπής από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ μέσα από το ΕΜΠ, κατά τον εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Οι πληροφορίες προειδοποίηση εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ. πως θα υπάρξει αστυνομική επέμβαση στο Πολυτεχνείο εάν μέσα από αυτό εκπέμψει η ΕΡΤ, προκάλεσαν την αντίδραση φοιτητικών συλλόγων, οι οποίοι κάλεσαν τους εργαζόμενους της ΕΡΤ να μην υποκύψουν στις πιέσεις, κάτι που όπως φαίνεται εισακούγεται.
Πολύ πιθανό μοιάζει τελικά το ενδεχόμενο εκπομπής ραδιοφωνικής εκπομπής από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ μέσα από το ΕΜΠ, κατά τον εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Οι πληροφορίες για προειδοποίηση πως θα υπάρξει αστυνομική επέμβαση στο Πολυτεχνείο εάν μέσα από αυτό εκπέμψει η ΕΡΤ, προκάλεσαν την αντίδραση φοιτητικών συλλόγων, οι οποίοι κάλεσαν τους εργαζόμενους της ΕΡΤ να μην υποκύψουν στις πιέσεις.
Κατά πληροφορίες, με την άποψη αυτή συντάχθηκε και η πλειοψηφία της οργανωτικής επιτροπής του εορτασμού της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ φαίνεται ότι προτίθενται να προχωρήσουν στην εκπομπή μέσα από το ΕΜΠ, πιθανότατα νωρίς το απόγευμα σήμερα, Παρασκευή. Πάντως, προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους τους.
Εντός της ημέρας αναμένεται να συνεδριάσει και η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου για το ζήτημα.
Η.Κ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Sputnik: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ντυμένος Άγιος Βασίλης – Μοιράζει δώρα στους ηγέτες του κόσμου
- Δούκας: Η Αθήνα αλλάζει κάθε μέρα – Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν γεμάτα προκλήσεις
- Συρία: Δύο άτομα σκοτώθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας που διέλυσαν διαδήλωση Αλαουιτών
- Ζελένσκι: Ανάρτησε βίντεο από τις πρόσφατες ρωσικές επιθέσεις πριν από τη συνάντηση με τον Τραμπ
- Φενέρμπαχτσε: Τραυματίστηκε ο Ζάγκαρς και χάνει το ματς με τον Ολυμπιακό
- Ισπανία: Καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες κοντά στη Μάλαγα, στα νότια της χώρας