«Δύσκολη η αποστολή μας στο ΣΕΦ», παραδέχτηκε ο Ουβαλίν
Συνειδητοποιημένος, εμφανίστηκε ο προπονητής της Ζιέλονα Γκόρα, Μιχαΐλο Ουβαλίν, όσον αφορά στη δυσκολία της αποστολής των παικτών του να βάλουν τέλος στο αήττητο σερί του πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακού.
Συνειδητοποιημένος, εμφανίστηκε ο προπονητής της Ζιέλονα Γκόρα, Μιχαΐλο Ουβαλίν, όσον αφορά στη δυσκολία της αποστολής των παικτών του να βάλουν τέλος στο αήττητο σερί του πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακού.
Ε νόψει της αυριανής μεταξύ τους αναμέτρησης (15/11, 19:00) στο ΣΕΦ, για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκα ο Ουβαλίν δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι κάτι… ιδιαίτερο! Έχει μεγάλη ιστορία, διαθέτει μεγάλη ποιότητα και οργάνωση και τα τελευταία δύο χρόνια έχει πετύχει δύο τεράστιες επιτυχίες.
»Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίζεις μία τέτοια ομάδα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά πρέπει να δώσουμε το μάξιμουμ. Ακόμη κι αν κάνουμε το καλύτερο μας φετινό παιχνίδι, αυτό δεν θα εγγυάται πως θα νικήσουμε. Γενικά, είναι ένα παιχνίδι χωρίς πίεση για εμάς. Θα είναι ένα καλό μάθημα, αλλά ελπίζω να πιάσουμε καλό ρυθμό και να δείξουμε τον πραγματικό εαυτό μας στον Πειραιά».
Aπό την πλευρά του, ο Κριστιάν Εγιένγκα εξήγησε: «Πρέπει να παίξουμε δυνατά και να κάνουμε όλα όσα προπονούμαστε τέλεια. Ελπίζω να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα, ένας πραγματικός γίγαντας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.
»Πάμε στον Πειραιά, αλλά δεν περιμένουμε κάτι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Αυτός είναι ο αθλητισμός κι όλα μπορούν να συμβούν. Θα παλέψουμε σίγουρα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στάρμερ: Δηλώσεις κατά των πλατφορμών social media – Εξετάζει μέτρα για το «εθιστικό σκρολάρισμα» των νέων
- Αργολίδα: Σοβαρό τροχαίο στα Καρναζέικα – Δύο τραυματίες
- Η εξομολόγηση του Ριτσάρλισον για την κατάθλιψη: «Πόσες φορές, ενώ οδηγούσα, σκέφτηκα να πέσω πάνω σε τοίχο»
- Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, Νία Βαρντάλος, Μπίλι Ζέιν, Τζον Στάμος – Αυθεντικά ορθόδοξο Πάσχα για την ελίτ ομογένεια του Χόλιγουντ
- Πώς θα αμειφθούν όσοι εργαστούν τη Δευτέρα του Πάσχα
- Ξεκίνησαν τον καβγά στο Ίλιον και τον τραυμάτισε με κατσαβίδι στο Περιστέρι