Γλέζος: Διαστρεβλώνουν το λόγο μου για να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ
Κυβερνητικό σχέδιο εκμετάλλευσης των απόψεών του με στόχο να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, κατήγγειλε ο Μανώλης Γλέζος, απαντώντας σε όλους όσοι επικαλούνται τις δηλώσεις του και προβάλλουν τον ισχυρισμό ότι η πρόταση δυσπιστίας κατατέθηκε για να καλυφθούν τα προβλήματα στο εσωτερικό της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. «Στους διαστρεβλωτές των απόψεων μου θέλω μόνο να θυμίσω ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» τονίζει σε επιστολή του που αναγνώσθηκε στη Βουλή, καθώς ο ίδιος αναρρώνει στο νοσοκομείο.
Κυβερνητικό σχέδιο εκμετάλλευσης των απόψεών του με στόχο να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, κατήγγειλε ο βουλευτής του κόμματος, Μανώλης Γλέζος, απαντώντας σε όλους όσοι επικαλούνται τις δηλώσεις του και προβάλλουν τον ισχυρισμό ότι η πρόταση δυσπιστίας κατατέθηκε για να καλυφθούν τα προβλήματα στο εσωτερικό της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.
Επιστολή του κ. Γλέζου, που αναρρώνει στο νοσοκομείο, ανέγνωσε στην Ολομέλεια, κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
«Είμαι υποχρεωμένος να σας αναφέρω ότι ο λόγος μου ήταν σαφής. Στους διαστρεβλωτές των απόψεων μου θέλω μόνο να θυμίσω ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Η εκμετάλλευση από συναδέλφους της κυβέρνησης των απόψεων μου για να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί αντιδεολογική πολιτική πράξη» τονίζει ο κ.Γλέζος
Αναφερόμενος και στις εξελίξεις στην ΕΡΤ λέει: «Αγαπητέ πρόεδρε. Αγαπητοί συνάδελφοι, ωσεί παρών, σας απευθύνω έκκληση να σκεφτείτε ότι ο Προμηθέας έδωσε το φως στους ανθρώπους και τον κάρφωσαν στον Καύκασο το Κράτος και η Βία. Αυταπατώνται. Κανένας δεν μπορεί και δεν θα καταφέρει να φιμώσει τη διαμαρτυρία του ελληνικού λαού στα λαοκτόνα μέτρα τους. Ανέσπερον κραυγάζει το φως της ελπίδας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Υπάρχει ζωή χωρίς social media; Όλος ο κόσμος παρακολουθεί τα παιδιά της Αυστραλίας
- Νομπέλ Λογοτεχνίας: Ο Σεφέρης, ο Ελύτης και «Η Συναυλία των Υακίνθων»
- Διονύσης Σχοινάς: Κάνει «Μαύρα Χριστούγεννα» με το νέο ανατρεπτικό τραγούδι του
- Συναγερμός στο Μαξίμου από τις συνεχιζόμενες αγροτικές κινητοποιήσεις – Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη
- Ο Ολυμπιακός φροντίζει για το ευρωπαϊκό του μέλλον: Τι σημαίνει το «προσπέρασμα» στη Μπόντο
- «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο: Έρχεται η τελευταία εκπομπή για το 2025
