Ελεύθερος με εγγύηση ο πακιστανός πρώην πρόεδρος Περβέζ Μουσάραφ
Στην απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση ο Περβέζ Μουσάραφ, πρώην πρόεδρος του Πακιστάν, προχώρησε εφετείο, σύμφωνα με τους συνηγόρους του. Ο Μουσάραφ βρισκόταν σε κατ' οίκον περιορισμό μετά την την καταδίκη του σε σχέση με την υπόθεση δολοφονίας ακραίου ισλαμιστή ιμάμη το 2007.
Στην απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση ο Περβέζ Μουσάραφ, πρώην πρόεδρος του Πακιστάν, προχώρησε εφετείο, σύμφωνα με τους συνηγόρους του.
Ο Μουσάραφ βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά την την καταδίκη του σε σχέση με την υπόθεση δολοφονίας ακραίου ισλαμιστή ιμάμη το 2007.
Υπέρ του πακιστανού πρώην προέδρου έχουν εκδοθεί ευνοϊκές αποφάσεις με εγγύηση σε άλλες τρεις περιπτώσεις.
Σύμφωνα με τον συνήγορο του Μουσάραφ, η απόφαση του εφετείου αίρει τον κατ’ οίκον περιορισμό του πρώην προέδρου, αλλά όχι την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Κολομβία: Τουλάχιστον 13 νεκροί εξαιτίας ασυνήθιστων για αυτήν την εποχή ισχυρών βροχοπτώσεων
- Κούβα: Δύο πολεμικά πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια στέλνει το Μεξικό
- Ο Τραμπ διαβεβαιώνει πως θα υποδεχτεί τον Σι Τζινπίνγκ «προς το τέλος της χρονιάς» στον Λευκό Οίκο
- Πορτογαλία: Σαρωτική νίκη του σοσιαλιστή Σεγκούρο στις προεδρικές εκλογές έναντι του ακροδεξιού Βεντούρα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Κατάσκοπος 3 χρόνια και όχι μόλις 3 μήνες
- Ο φόβος για την AI, νέα πραγματικότητα στη Wall Street
