Ομιλία Τσίπρα στο Πανεπιστήμιο του Τέξας: «Οι εναλλακτικές για την Ελλάδα»
Στο Όστιν του Τέξας θα βρίσκεται σήμερα, Δευτέρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, για να συμμετέχει ως προσκεκλημένος ομιλητής στο συνέδριο που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο του Τέξας με θέμα: «Μπορεί να διασωθεί η Ευρωζώνη;» Αντικείμενο της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα είναι «Οι εναλλακτικές λύσεις για την Ελλάδα».
Στο Όστιν του Τέξας θα βρίσκεται σήμερα, Δευτέρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, για να συμμετέχει ως προσκεκλημένος ομιλητής στο διήμερο συνέδριο που διοργανώνει το LBJ School of Public Affairs του Πανεπιστημίου του Τέξας με θέμα: «Μπορεί να διασωθεί η Ευρωζώνη;».
Αντικείμενο της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα είναι: «Οι εναλλακτικές λύσεις για την Ελλάδα». Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας.
Στο συνέδριο συμμετέχουν προσωπικότητες διεθνούς κύρους, Ευρωπαίοι πολιτικοί και αξιωματούχοι, οικονομικοί αναλυτές, καθώς επίσης καθηγητές Πανεπιστημίων σε τομείς των Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών.
Την Τρίτη, ο Αλέξης Τσίπρας θα συμμετάσχει σε συζήτηση με θέμα: «Συμβουλές σε μια μελλοντική κυβέρνηση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τουρκία: Αυτό είναι το «αόρατο» ρήγμα που θα μπορούσε να δώσει τον επόμενο μεγάλο σεισμό
- Κλουζ – Άρης 111-92: Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο EuroCup με βαριά ήττα
- Η άνοδος του «Μερτσόνι»: Πώς η αναπάντεχη συμμαχία Γερμανίας και Ιταλίας αναδιαμορφώνει την Ευρώπη
- Φορολογικές δηλώσεις: Οι παγίδες στις προσυμπληρωμένες – Τι να προσέξετε
- Γαλλία: Τρίτος θάνατος μωρού μετά από κατανάλωση βρεφικού γάλακτος
- Η κτηνώδης πραγματικότητα του πολέμου στην Ουκρανία: Η μαρτυρία ενός Καναδού τραυματιοφορέα
