«Πρόγραμμα έχουμε. Η εκφορά του προς τα έξω πρέπει να βελτιωθεί, ώστε να πείθει» δηλώνει ο Μανώλης Γλέζος, καταγγέλλοντας διαστρέβλωση των πρόσφατων δηλώσεών του στον Βήμα 99,5 που προκάλεσαν θόρυβο και αντεγκλήσεις.

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, κατηγορεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου ότι «υπερέβη τα εσκαμμένα» και διευκρινίζει ότι δεν είπε ποτέ ότι το κόμμα του δεν διαθέτει κυβερνητική πρόταση.

«Είναι πάγια αρχή μου να μην αποδίδω χαρακτηρισμούς, αλλά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπερέβη τα εσκαμμένα. Κάθε λέξη της «απάντησής» του αποτελεί μνημείο διαστρέβλωσης και πολιτικού θράσους» αναφέρει ο κ. Γλέζος.

«Στο θέμα μας, λοιπόν. Είναι ή όχι πειστικά τα όσα έχουμε πει για το πού θα βρούμε λεφτά να υλοποιήσουμε τις εξαγγελίες μας; Όχι, δεν είναι κι αυτό πρωτίστως οφείλεται στο ότι αντιμετωπίζουμε μία διαρκή καταιγίδα νέων δυσμενών όρων που επιβάλλει η τρόικα και αποδέχονται οι κυβερνώντες. Ε, αυτό το κακό θα το ανακόψουμε» προσθέτει.

Ο Μ.Γλέζος διαβεβαιώνει επίσης ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει πρώτο κόμμα θα προωθήσει την απλή αναλογική ως πάγιο εκλογικό σύστημα και σημειώνει ότι «κανείς εχέφρων πατριώτης δεν θα αρνηθεί τη συνεργασία» προκειμένου να ψηφιστεί η απλή αναλογική.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ