Cyclon Ελλάς : Ίδρυση εταιρείας στο Βελιγράδι
Η εταιρεία Cyclon Ελλάς ανακοίνωσε σήμερα την ίδρυση εταιρείας με την επωνυμία Cyclon Lubricants D.O.O. Η εταιρεία έχει έδρα το Βελιγράδι της Σερβίας.
Το μετοχικό της κεφάλαιο ανέρχεται στο ποσό των RSD 5.698.922,20 με μετόχους θυγατρικές της εισηγμένης εταιρείας CYCLON ΕΛΛΑΣ Α.Ε., ARCELIA HOLDINGS LIMITED με ποσοστό 30% και BULVARIA AUTOMOTIVE PRODUCTS LTD με ποσοστό 70%.
Σκοπός της εταιρείας σύμφωνα με το καταστατικό της είναι το χονδρικό εμπόριο στερεών, υγρών και αερίων καυσίμων και συναφών προιόντων.
Στόχο κυρίως αποτελεί η επέκταση των πωλήσεων λιπαντικών Cyclon στην αγορά της Σερβίας μετά την ήδη πετυχημένη είσοδο στις αγορές Βουλγαρίας και Ρουμανίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πελεγκρίνι: «Μου αρέσει να διαχειρίζομαι μια ομάδα που αγωνίζεται και στις τρεις διοργανώσεις»
- Έδωσε τελικά ο Μικ Τζάγκερ «την ευχή του» και τη μουσική του στην Μελάνια Τραμπ για το ντοκιμαντέρ της;
- Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας: Το Ιράν αποθηκεύει ουράνιο υψηλού εμπλουτισμού σε υπόγεια εγκατάσταση
- ΗΠΑ: Ο Μπιλ Κλίντον στο Κογκρέσο για τον Έπσταϊν – «Λάθος πρόεδρος» καταθέτει λένε οι Δημοκρατικοί
- LIVE: Ελλάδα – Μαυροβούνιο
- NASA: Αναθεωρεί την αποστολή Artemis για την επιστροφή στη Σελήνη, προσθέτοντας νέες δοκιμές στο Διάστημα
