Ένοπλη ληστεία με τραυματία αστυνομικό στα ΕΛΤΑ Λαγκαδά
Αρχιφύλακας που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας τραυματίστηκε στο πόδι, ύστερα από πυροβολισμό που δέχθηκε από δύο ένοπλους που λήστεψαν το μεσημέρι της Πέμπτης υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ο 45χρονος αστυνομικός, που υπηρετεί στη διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, νοσηλεύεται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και, όπως έγινε γνωστό, υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο μηνίσκο.
Αρχιφύλακας που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας τραυματίστηκε στο πόδι, ύστερα από πυροβολισμό που δέχθηκε από δύο ένοπλους που λήστεψαν το μεσημέρι της Πέμπτης υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.
Ο 45χρονος αστυνομικός, που υπηρετεί στη διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, νοσηλεύεται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και, όπως έγινε γνωστό, υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο μηνίσκο.
Το περιστατικό συνέβη, όταν ο αστυνομικός, αντιλαμβανόμενους τους ληστές, κινήθηκε προς το μέρος τους, αλλά δέχθηκε τα πυρά τους στην προσπάθεια να διαφύγουν. Τελικώς, οι ένοπλοι εξαφανίστηκαν με μοτοσικλέτα έχοντας αρπάξει προηγουμένως μικρό χρηματικό ποσό από τη ληστεία στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI, ξεπέρασε τα 113 το Brent στο άνοιγμα των αγορών
- Κούβα: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση έπειτα από το δεύτερο μπλακ άουτ μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε; Απειλούμαστε!
- Vouchers τροφίμων: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι – Πώς εξαργυρώνονται τα νέα κουπόνια στήριξης
- Μασκ: Θέλει να δώσει λύση στο χάος των αεροδρομίων στις ΗΠΑ
- Βιετνάμ: Για πετρέλαιο και φυσικό αέριο πάει Μόσχα ο πρωθυπουργός του