
Επιτάχυνση των επιστροφών φόρων ζητά από τις ΔΟΥ ο Χ.Θεοχάρης
Εγκύκλιο με την οποία θα ζητά από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες να επιταχύνουν τις επιστροφές φόρων αναμένεται να εκδώσει ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χ.Θεοχάρης.
Εγκύκλιο με την οποία θα ζητά από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες να επιταχύνουν τις επιστροφές φόρων αναμένεται να εκδώσει εντός της ημέρας ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης.
Η εγκύκλιος θα προβλέπει την απλοποίηση των κριτηρίων ελέγχου για τις επιστροφές φόρου εστιάζοντας τόσο στις περιπτώσεις που δεν υπάρχουν ενδείξεις παραβατικής συμπεριφοράς ή δεν έχουν εκδοθεί εντολές ελέγχου.
Σημειώνεται πως σήμερα εκκρεμούν στις Εφορίες αιτήσεις επιστροφής ΦΠΑ συνολικού ύψους 817,5 εκατ. ευρώ. Ο μέσος χρόνος αναμονής για την επιστροφή ΦΠΑ ανέρχεται σε 488 ημέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολλανδία: Άνδρας σκοτώθηκε πηδώντας από αερόστατο
- Τα δεδομένα για το Super Cup της Euroleague: Ο Ολυμπιακός, οι δύο σίγουρες και η… εκκρεμότητα
- Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανάρτηση με σημάδια στο πρόσωπο και το ανησυχητικό σχόλιο του
- Καλαμάτα: 41χρονος σκότωσε την 39χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους
- «Ποιες είναι οι δύο επιλογές για να αντικαταστήσουν τον Πίτερς»
- Πάτρα: Θρήνος για πατέρα και γιο που σκοτώθηκαν σε τροχαίο – Ψάχνουν απαντήσεις στην κάμερα του κράνους