Nissan Qashqai 2014: Προ των πυλών
Η Nissan έδωσε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του υπό εξέλιξη Qashqai, προαναγγέλλοντας την επιστροφή του ιαπωνικού crossover στην ευρωπαϊκή αγορά.
Ελάχιστες ημέρες μάς χωρίζουν από την επίσημη αποκάλυψη της δεύτερης γενιάς του Nissan Qashqai. Αυτό τουλάχιστον μπορεί να συμπεράνει κάνεις από τη δημοσίευση των πρώτων «εργοστασιακών» φωτογραφιών από τις δοκιμές εξέλιξης του ιαπωνικού crossover.
Σύμφωνα με την Nissan, η δεύτερη γενιά του Qashqai έχει ήδη δοκιμαστεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες και σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, ωστόσο, οι τελευταίες «πινελιές», σε ό,τι αφορά τουλάχιστο τις ρυθμίσεις του πλαισίου, μπήκαν στο Ευρωπαϊκό Τεχνικό Κέντρο της Nissan στη Μεγάλη Βρετανία.
Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το νέο Qashqai να εφοδιάζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1,2 λίτρων άμεσου ψεκασμού απόδοσης 115 ίππων, καθώς και με τους μέχρι σήμερα γνωστούς κινητήρες diesel χωρητικότητας 1,5 και 1,6 λίτρων.
Όπως και στη σημερινή του γενιά, το ιαπωνικό crossover θα διαθέτει δικίνητες αλλά και τετρακίνητες εκδόσεις, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα αν θα διατηρήσει και την επιλογή της επταθέσιας διαμόρφωσης του εσωτερικού.
auto.in.gr
- Ινδία: Καταργεί από Δευτέρα τα ανώτατα όρια στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων εσωτερικού
- Τι λένε οι αναλυτές για την επίθεση του Ιράν στη βάση Ντιέγκο Γκαρσία
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)


