Απρόσμενη αύξηση του αριθμού των ανέργων στη Γερμανία τον Οκτώβριο
Απρόσμενη αύξηση σημείωσε ο αριθμός των ανέργων στη Γερμανία τον Οκτώβριο και διαμορφώθηκε στο υψηλότερο σημείο από τον Ιούνιο του 2011. Οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 2.000 φθάνοντας στα 2,973 εκατομμύρια. Πάντως το ποσοστό της ανεργίας παρέμεινε κοντά στο χαμηλότερο επίπεδο από την επανένωση της χώρας, διαμορφούμενο στο 6,9%.
Απρόσμενη αύξηση σημείωσε ο αριθμός των ανέργων στη Γερμανία τον Οκτώβριο και διαμορφώθηκε στο υψηλότερο σημείο από τον Ιούνιο του 2011. Ο αριθμός των ανέργων αυξήθηκε κατά 2.000 φθάνοντας στα 2,973 εκατομμύρια, σύμφωνα με στοιχεία της διεύθυνσης εργασίας της χώρας.
Πάντως το ποσοστό της ανεργίας παρέμεινε κοντά στο χαμηλότερο επίπεδο από την επανένωση της χώρας.
Οικονομολόγοι που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters ανέμεναν ο αριθμός των ανέργων να παραμείνει αμετάβλητος.
Το ποσοστό ανεργίας διατηρήθηκε στο 6,9%, όταν σε χώρες όπως η Ελλάδα και Ισπανία ξεπερνά το 25%.
Τα στοιχεία είναι σε προσαρμοσμένη βάση. Ο αριθμός των εργαζομένων στη χώρα αυξήθηκε πάνω από τα 42 εκατομμύρια για πρώτη φορά από την επανένωση της Δυτικής με την Ανατολική Γερμανία το 1990.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπαρτζώκας: «Δείξαμε ότι δεν μπήκαμε για περίπατο»
- Αίγιο: Πέθανε ο 44χρονος που την Παρασκευή ξυλοκόπησε άγρια γιατρό στο νοσοκομείο – Απειλές από τους συγγενείς
- Βουλή: Σε εξέλιξη η συζήτηση για τον προϋπολογισμό
- Η αντιπαλότητα σε όλο της το… μεγαλείο – Η κίνηση της Σάντερλαντ στο ντέρμπι με τη Νιούκαστλ
- Περιστέρι Betsson – Ολυμπιακός 62-105: Ξεκούραστη νίκη και 10/10 για τους «ερυθρόλευκους»
- Χολαργός: Οι απειλές του 15χρονου δράστη στην κοπέλα που χρησιμοποίησε ως «δόλωμα» για την επίθεση σε 14χρονο

