Δεν είναι τελικά ο Μπεν Νίνταμ ο νεαρός στη Λεμεσό
Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα του τεστ DNA για να διαπιστωθεί εάν ο νεαρός στη Λεμεσό που έμοιαζε με τον Μπεν Νίνταμ ήταν το επί 22 χρόνια εξαφανισμένο αγόρι. Το γενετικό υλικό που έδωσε την Κυριακή ο νεαρός συγκρίθηκε με το γενετικό υλικό από την οικογένεια του Μπεν που απέστειλε στην Κύπρο η Interpol.
Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα του τεστ DNA για να διαπιστωθεί εάν ο νεαρός στη Λεμεσό που έμοιαζε με τον Μπεν Νίνταμ ήταν το επί 22 χρόνια εξαφανισμένο αγόρι.
Το γενετικό υλικό που έδωσε την Κυριακή ο νεαρός συγκρίθηκε με το γενετικό υλικό από την οικογένεια του Μπεν που απέστειλε στην Κύπρο η Interpol. H εξέταση πραγματοποιήθηκε στο Ινστιτούτο Γενετικής της Κύπρου
Ο νεαρός παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, όπου κατέθεσε πως είχε γεννηθεί το 1992, είναι ρουμανικής καταγωγής και βρίσκεται στην Κύπρο από τις αρχές του έτους.
Ο Μπεν Νίνταμ εξαφανίστηκε το 1991 στην Κω.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Την… ανηφόρα τραβούν τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου προς ιδιώτες
- Η Σενεγάλη καταγγέλλει το Μαρόκο πριν από τον τελικό
- Τέρενς Κουίκ: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη – Σε ποια εκπομπή θα τον δουν οι τηλεθεατές
- Κρήτη: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Η μαρτυρία που αναπτερώνει τις ελπίδες
- Γιάννης Ξυλούρης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον κορυφαίο λαουτιέρη
- Ηράκλειο: Αίσιο τέλος για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του
