Συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους οι φυσικοθεραπευτές
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι φυσικοθεραπευτές με πενθήμερες επαναλαμβανόμενες αναστολές των συμβάσεων με τον ΕΟΠΥΥ, από σήμερα Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, μετά την άκτον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και τον υφυπουργό Αντώνη Μπέζα.
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι φυσικοθεραπευτές με πενθήμερες επαναλαμβανόμενες αναστολές των συμβάσεων με τον ΕΟΠΥΥ, από σήμερα Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, μετά την άκτον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και τον υφυπουργό Αντώνη Μπέζα.
Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (ΠΣΦ) συναντήθηκε με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, όπου παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα προβλήματα του κλάδου. Ωστόσο, όπως εκτιμούν οι φυσικοθεραπευτές δεν δόθηκαν επαρκείς διαβεβαιώσεις οι οποίες να ικανοποιούν την αγανάκτηση των φυσικοθεραπευτών.
Από την πλευρά του υπουργείου όμως κατέστη σαφές ότι, με το νέο προϋπολογισμό του ΕΟΠΥΥ θα ισχύσει νέος κωδικός για κάθε πάροχο, συνεπώς δεν υπάρχει φόβος για μη δίκαιη κατανομή των πόρων. Ο κ.Γεωργιάδης επίσης δεσμεύθηκε ότι μετά το πέρας των εσωτερικών διαβουλεύσεων του υπουργείου Υγείας, για την κατανομή των κονδυλίων για το 2013 και την εφαρμογή του claw back σ’ αυτά, θα ενημερωθεί ο ΠΣΦ. Ενώ δεν ανέλαβε καμιά δέσμευση ως προς τη χορήγηση επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας στους φυσικοθεραπευτές του δημόσιου τομέα.
health.in.gr
- ΕΝΦΙΑ: Ξεκίνησε η ανάρτηση των εκκαθαριστικών – Σε πόσες δόσεις θα πληρωθούν
- Κοινωνικός τουρισμός: Ποιες αλλαγές έρχονται στο πρόγραμμα
- Χωρίς δουλειά τις Παρασκευές – «Διαγράφοντας» το 40ωρο εργασίας
- Μικρομεσαίες και μικρές επιχειρήσεις: Δύσκολη συγκυρία σε αγορά με έλλειψη πρόσβασης στη χρηματοδότηση
- Mε ποια επίδοση πάνε στο Παγκόσμιο Κύπελλο κλειστού στίβου οι Καραλής και Τεντόγλου
- ΑΕΚ: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

