Ιερέας έκαψε αυτοκίνητο για λόγους ερωτικής αντιζηλίας
Ένοχο για απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και διακεκριμένες φθορές έκρινε το δικαστήριο 65χρονο ιερέα. Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, δικάζοντας την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, του επέβαλε ποινή φυλάκισης 20 μηνών. Ο ιερέας κατηγορούνταν ότι πυρπόλησε και προκάλεσε δολιοφθορές στο αυτοκίνητο ενός άντρα, τον οποίο θεωρούσε ύποπτο ότι διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την σύζυγό του.
Ένοχο για απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και διακεκριμένες φθορές έκρινε το δικαστήριο 65χρονο ιερέα. Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, δικάζοντας την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, του επέβαλε ποινή φυλάκισης 20 μηνών.
Ο ιερέας κατηγορούνταν ότι πυρπόλησε και προκάλεσε δολιοφθορές στο αυτοκίνητο ενός άντρα, τον οποίο θεωρούσε ύποπτο ότι διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την σύζυγό του.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το περιστατικό έλαβε χώρα σε χωριό του νομού Θεσσαλονίκης, από το Φεβρουάριο έως τον Ιούνιο του 2006, διάστημα κατά το οποίο ο κατηγορούμενος έριξε διαβρωτικό υγρό στο αυτοκίνητο του «αντίζηλού» του, το πυρπόλησε και έκοψε τα φρένα του οχήματος.
Απολογούμενος, τόσο στο πρωτοβάθμιο όσο και στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο, ο ιερέας αρνήθηκε τις πράξεις που του καταλογίζονται, αλλά δεν έπεισε τους δικαστές και τους ενόρκους, που τον έκριναν και στις δύο περιπτώσεις ένοχο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
