
Εκδήλωση για τη βία στις σύγχρονες δημοκρατίες
Εκδήλωση-διάλογο με θέμα «Το πρόβλημα της βίας στις σύγχρονες δημοκρατίες» πραγματοποιεί σήμερα, Παρασκευή, στις 17:30 ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου (EPLO) στα γραφεία του (Αχαιού 16, Κολωνάκι). Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό και θα χορηγηθεί και βεβαίωση παρακολούθησης.
Εκδήλωση-διάλογο με θέμα «Το πρόβλημα της βίας στις σύγχρονες δημοκρατίες» πραγματοποιεί σήμερα, Παρασκευή, στις 17:30 ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου (EPLO) στα γραφεία του (Αχαιού 16, Κολωνάκι).
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα καταθέσουν τις επιστημονικές τους απόψεις οι: Άννα Φραγκουδάκη, Χριστόφορος Αργυρόπουλος, Μαρίνα Οικονόμου-Λαλιώτη, Βασίλης Τσεβρένης, Δημοσθένης Κούρτοβικ, Μιχάλης Μητσός και Τιμόκλεια Ζαχαρογέωργα.
Τον διάλογο θα συντονίσει η Ευγενία Κατούφα, δημοσιογράφος και κοινωνικός επιστήμονας, ενώ την επιστημονική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει ο Βασίλης Τσεβρένης, Διδάκτορας στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό και θα χορηγηθεί και βεβαίωση παρακολούθησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εκουαδόρ: Διασώθηκαν έξι ανήλικες θύματα trafficking δικτύου συνδεόμενου με υπερορθόδοξη εβραϊκή σέκτα
- Σεισμός 6,1 βαθμών στο Περού – Περίπου τριάντα ελαφριά τραυματίες
- Λίβανος: Βομβαρδισμοί του Ισραήλ σκοτώνουν 19 ανθρώπους, συνεχίζονται οι επιθέσεις σε όλο τον νότο
- Ισχυρός σεισμός 6,1 βαθμών στα νότια του Περού- Τρομακτικά βίντεο
- Κολομβία: Έξι νεκροί σε επίθεση εναντίον ηγέτη κοινότητας υπό κρατική προστασία
- Οι δράστες της επίθεσης στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο, μετέδιδαν σε live streaming – Είχαν ναζιστικά σύμβολα [βίντεο]
