Γ.Στουρνάρας: Κανένα αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση με την τρόικα
«Δεν υπάρχει κανένα αδιέξοδο με την τρόικα» τόνισε ο Γ.Στουρνάρας, εξερχόμενος του Μαξίμου και ερωτηθείς εάν πλέον πάμε σε πολιτική διαπραγμάτευση. «Η διαπραγμάτευση είναι μεν δύσκολη, αλλά συνεχίζεται κανονικά» είπε, σπεύδοντας να προσθέσει ότι «βέβαια, η κυβέρνηση δεν μπορεί να δεχθεί απόψεις που δείχνουν να υποτιμούν και τις προσπάθειες του ελληνικού Λαού, αλλά κυρίως και τη βελτίωση όλων των δεικτών».
«Δεν υπάρχει κανένα αδιέξοδο με την τρόικα» τόνισε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου και ερωτηθείς εάν πλέον πάμε σε πολιτική διαπραγμάτευση.
«Η διαπραγμάτευση είναι μεν δύσκολη, αλλά συνεχίζεται κανονικά» είπε ακόμη, σπεύδοντας βέβαια να προσθέσει ότι ωστόσο «η κυβέρνηση δεν μπορεί να δεχθεί απόψεις που δείχνουν να υποτιμούν και τις προσπάθειες του ελληνικού Λαού, αλλά κυρίως και τη βελτίωση όλων των δεικτών».
Ειδικότερα, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου συνεδρίασε το κυβερνητικό συμβούλιο διοικητικής μεταρρύθμισης για το θέμα της κινητικότητας, ερωτηθείς αν υπάρχει αδιέξοδο με την τρόικα και πλέον πάμε σε πολιτική διαπραγμάτευση, απάντησε:
«Όχι, κανένα. Η διαπραγμάτευση είναι μεν δύσκολη, αλλά συνεχίζεται κανονικά. Συνεχίζεται κανονικά. Και η δουλειά μας κανονικά.»
» Τώρα, βέβαια, η Κυβέρνηση δεν μπορεί να δεχθεί απόψεις που δείχνουν να υποτιμούν και τις προσπάθειες του ελληνικού Λαού, αλλά κυρίως και τη βελτίωση όλων των δεικτών που έχουμε στην ελληνική Οικονομία. Επενδύσεις, ξένο ενδιαφέρον, spreads και λοιπά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Eπιδόματα: «Ηλεκτρονικό φακέλωμα» θα καταγράφει ποιος παίρνει, τι και πόσα – Οι αλλαγές
- «Το κιβώτιο» του Άρη Αλεξάνδρου για 11η χρονιά στο Studio Μαυρομιχάλη
- Η εξέγερση των «γαλάζιων» βουλευτών στοιχειώνει το Μαξίμου – «Μασάζ» χωρίς ουσιαστική απάντηση από Μητσοτάκη
- O επόμενος γ.γ. του ΟΗΕ θα ξαναγυρίσει στα «παλιά»: Αφήνει το Κλίμα και πιάνει πολέμους
- Αρκάς: Η «καλημέρα» στην Τεχνητή Νοημοσύνη
- ΗΠΑ: Τιμές ρεκόρ καταγράφονται στα καύσιμα – Βραχνάς για τον Τραμπ ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών



