Άδωνις: Στουρνάρας υποχρεωτικά υπουργός Οικονομικών για 10 χρόνια
Ψήφο εμπιστοσύνης στον υπουργό Οικονομικών δίνει ο Άδ.Γεωργιάδης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για τα επόμενα δέκα χρόνια υποχρεωτικά ο υπουργός Οικονομικών πρέπει να λέγεται Γιάννης Στουρνάρας». Μιλώντας σε κυριακάτικη εφημερίδα σημειώνει ακόμα ότι κανείς δεν εξομοίωσε τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή, αλλά σπεύδει να συμπληρώσει ότι υπάρχουν στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ακραίες φωνές.
Ψήφο εμπιστοσύνης στον υπουργό Οικονομικών δίνει ο Άδ.Γεωργιάδης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για τα επόμενα δέκα χρόνια υποχρεωτικά ο υπουργός Οικονομικών πρέπει να λέγεται Γιάννης Στουρνάρας».
Μιλώντας στην Real News σημειώνει ότι κανείς δεν εξομοίωσε τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή, αλλά σπεύδει να συμπληρώσει ότι υπάρχουν στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ακραίες φωνές.
Fέρνει ως παράδειγμα δηλώσεις στελέχων του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ότι έχουν αντιασφιαξυγόνες μάσκες, ρόπαλα κ.α, αλλά και τις δηλώσεις του βουλευτή Στ.Παναγούλη περί λιντσαρίσματος πολιτικών.
Σε ερώτηση αν είναι το ίδιο, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να συνομιλεί στην υπόθεση των Σκουριών, με τις εγκληματικές πράξεις της Χρυσής Αυγής, απαντά: «Αν υπάρχει συνομιλία και βουλευτού της ΝΔ που να λέει ‘πηγαίνετε, κάψτε και πιάστε τους ανθρώπους’, προφανώς πρέπει να συλληφθεί. Η βία δεν έχει χρώμα. Αδελφός μου να είναι, πρέπει να μπει φυλακή. Έτσι λειτουργούν οι δημοκρατίες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- PM 2.5: Το επικίνδυνο, λεπτό σωματίδιο, που διεισδύει βαθιά στους πνεύμονες
- 15χρονη έπεσε στον Ισθμό της Κορίνθου – Μετεφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο
- Κηφισιά: Αδίστακτοι ληστές φίμωσαν 77χρονο και με την απειλή όπλου πήραν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ
- Πώς οι Καρντάσιαν κατέκτησαν τον κόσμο – Η ανατομία του καρτέλ της δόξας, το sex tape και το τέλος του
- Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Αταμάν και Μαρτίνεθ – Αποβλήθηκαν και οι δυο (pics)
- Περιστέρι Bettson – ΠΑΟΚ 72-77: Το 2Χ2 ο «δικέφαλος» με Μπεβερλι και πρόκριση στα ημιτελικά (vid)
