Επανεμφάνιση Μαζιώτη-Ρούπα με κείμενο για τη Χρυσή Αυγή
Αιφνιδιαστική επανεμφάνιση έκανε ο Νίκος Μαζιώτη και η σύντροφός του Πόλα Ρούπα με κείμενο που αναρτήθηκε στο δικτυακό τόπο Indymedia για το ζήτημα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.
Αιφνιδιαστική επανεμφάνιση έκανε ο Νίκος Μαζιώτη και η σύντροφός του Πόλα Ρούπα με κείμενο που αναρτήθηκε στο δικτυακό τόπο Indymedia για το ζήτημα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.
Στο κείμενό τους μιλούν για την «πρώτη δολοφονία των φασιστών μετά τη χούντα των συνταγματαρχών» και κατακρίνουν την κυβέρνηση Σαμαρά επειδή πριν από τη δολοφονία Φύσσα δεν είχε προχωρήσει σε καμία ενέργεια εναντίον του ακροδεξιού μορφώματος αποβλέποντας, όπως εκτιμούν, σε μία συνεργασία μαζί της.
Οι Ν.Μαζιώτης και Πόλα Ρούπα αναφέρονται στην ανάγκη αυτοκριτικής για την άνοδο του φασισμού και προτείνουν ως κύρια λύση τον ένοπλο αγώνα.
Πρόκειται για το έκτο κείμενο που οι δύο αντιεξουσιαστές αναρτούν στο Διαδίκτυο από την εποχή της εξαφάνισής τους πριν από ενάμιση χρόνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μέση Ανατολή: Ποιες χώρες διακόπτουν διυλιστήρια και παραγωγή LNG λόγω του πολέμου
- «Η θητεία μου στη Vogue ήταν γεμάτη φωνές» – Όταν η συγγραφέας του «Ο διάβολος φοράει Prada» ήταν βοηθός της Άννα Γουίντουρ
- Euroleague: «Αναβάλλονται οι αγώνες Μακάμπι – Χάποελ και Παρτιζάν – Ντουμάι BC»
- Χαλάνδρι: Το «ύποπτο» αντικείμενο στο ρωσικό προξενείο επρόκειτο για φαγητό
- Χαρίτσης: Ο Μητσοτάκης να μην επιτρέψει τη χρήση της Σούδας για τον πόλεμο – Να ενημερώσει άμεσα τη Βουλή
- H Vodafone συνδέεται με δορυφόρους για υπηρεσίες κινητής σε απομακρυσμένες περιοχές
