Επεισόδιο με νεαρούς που προσπάθησαν να γράψουν συνθήματα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ
Επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν τρεις νεαροί προσπάθησαν να γράψουν συνθήματα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ που βρισκόταν εν κινήσει στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Βενιζέλου.
Επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν τρεις νεαροί προσπάθησαν να γράψουν συνθήματα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ που βρισκόταν εν κινήσει στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Βενιζέλου.
{{{ map }}}
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε το όχημα και υπήρξε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον ίδιο και τους νεαρούς.
Στη συνέχεια, ένας από αυτούς προσπάθησε να διασχίσει το οδόστρωμα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε άλλο διερχόμενο λεωφορείο του ΟΑΣΘ και να τραυματιστεί στο πόδι.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος.
Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χρήστος Στεφανίδης είπε ότι ο Οργανισμός αναμένει το το πόρισμα της Αστυνομίας και στη συνέχεια θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην υποβολή μήνυσης σε βάρος των νεαρών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αυτές είναι οι απαιτήσεις του Τραμπ για ειρηνευτικές συνομιλίες με το Ιράν
- Μαρούσι – Μύκονος Betsson 94-103: Νίκη παραμονής με… κατοστάρα οι Μυκονιάτες
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Πώς ο Βάρρας δείχνει Βορίδη και Neuropublic ως υπεύθυνους για την καρατόμησή του από τον Οργανισμό
- Θεσσαλονίκη: Αντιπολεμική – αντιιμπεριαλιστική παρέμβαση της Νέας Αριστεράς στο Αμερικανικό προξενείο
- Τα εργασιακά βάσανα της νέας γενιάς – Οι υπηρέτες πολλών αφεντάδων του 21ου αιώνα
- Ρόμπερτ Μιούλερ: Πέθανε ο πρώην διευθυντής του FBI που ερεύνησε τη ρωσική ανάμειξη στις εκλογές του 2016

