Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
7 βήματα για να αναδείξετε την φυσική σας ομορφιά

7 βήματα για να αναδείξετε την φυσική σας ομορφιά

Φωτό.: IMAXTree 1. Ξεκινήστε self-tanning Η πιο μελαψή επιδερμίδα χαρίζει περισσότερη ομορφιά καλύπτοντας παράλληλα και κάποιες ατέλειες. Αποφύγετε τα σπρέι και το εγχείρημα να τα εφαρμόσετε μόνες σας καθώς ο κίνδυνος για ανομοιόμορφα σημάδια παραμονεύει. Απευθυνθείτε σε ένα ειδικό τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα από την ημερομηνία του γάμου σας. 2 . Επιλέξτε το άρωμα σας […]

Φωτό.: IMAXTree

1. Ξεκινήστε self-tanning
Η πιο μελαψή επιδερμίδα χαρίζει περισσότερη ομορφιά καλύπτοντας παράλληλα και κάποιες ατέλειες. Αποφύγετε τα σπρέι και το εγχείρημα να τα εφαρμόσετε μόνες σας καθώς ο κίνδυνος για ανομοιόμορφα σημάδια παραμονεύει. Απευθυνθείτε σε ένα ειδικό τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα από την ημερομηνία του γάμου σας.
2 . Επιλέξτε το άρωμα σας
Αν είστε πιστές στο άρωμα σας, δεν έχετε και πολλά να κάνετε απλά για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα επιλέξτε και την ίδια κρέμα σώματος. Για τις υπόλοιπες που θέλουν ακόμη και το άρωμα τους εκείνη την ημέρα να είναι διαφορετικό ας ξεκινήσουν τις δοκιμές έγκαιρα. Αφιερώστε μια μέρα μέσα σε κατάστημα με προιόντα ομορφιάς και επιλέξτε ποια αρώματα σας αρέσουν. Παρακαλέστε τις υπεύθυνες αισθητικούς να σας δώσουν δείγματα. Δοκιμάστε τη χημεία που δημιουργείται ανάμεσα σας αλλάζοντας άρωμα κάθε δυο μέρες. Οι γύρω σας θα αποφανθούν για την νικητήρια.
3. Μανικιούρ gel
Ενώ γενικά υπάρχουν πολλές διαφωνίες για το αν είναι υγιεινό για τα νύχια σας, το μανικιούρ gel σε αυτήν την περίπτωση –του γάμου –είναι σωτήριο. Από το να αγχώνεστε μήπως μέχρι τελευταία στιγμή κα΄νετε κάτι και χαλάσετε το μανικιούρ, καλύτερα αυτή η λύση. Μην ξεχνάτε ότι τα χέρια σας θα βρίσκονται στο επίκεντρο σε πολλές φωτογραφίες –μια η βέρα, μια η ανθοδέσμη, μια το ποτήρι σαμπάνιας
4. Φρεσκάρετε το χρώμα των μαλλιών
Μεγάλη σημασία δώστε στη ρίζα καθώς το λαμπερό χρώμα θα φωτίσει και το πρόσωπο σας. Μην το αφήσετε τελευταία στιγμή και αποφύγετε τα πειράματα. Ακόμη και αν προλαβαίνετε να διορθώσετε τυχόν χρωματικές αστοχίες, τα μαλλιά σας θα ταλαιπωρηθούν και θα είναι θαμπά και άγρια.
5. Τον ύπνο του δικαίου
Οι λειτουργίες του σώματος και η υγεία του δέρμα επανακτούν τους σωστούς ρυθμούς τους κατά την διάρκεια ενός καλού ύπνου. Μην μειώνετε, λοιπόν, τις ώρες του ύπνου άσκοπα γιατί ο οργανισμός μας χρειάζεται τουλάχιστον 8 ώρες ύπνου. Θυμηθείτε μόνο πόσο λαμπερή και όμορφη είστε μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Αυτό που αλλάζει είναι οι ευκαιρίες που δίνουμε στον εαυτό μας για ξεκούραση. Και εκτός από την λάμψη στην επιδερμίδα μας, ο ύπνος αποβάλλει και τις βλαβερές ουσίες που εκκρίνει ο οργανισμός μας με το στρες.
6. Ξεχάστε τα αλμυρά snacks
Τα περί ου ο λόγος, ανήκουν στα απαγορευμένα pre-wedding προιόντα καθώς προκαλούν κατακράτηση υγρών άρα και φουσκώματα και άρα το νυφικό οριακά θα κουμπώνει. Βάλτε στην καθημερινή σας διατροφή περισσότερο νερό και φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Για να μην ξεχνάτε να πίνετε πολύ νερό –το οποίο απομακρύνει τις τοξίνες και επομένως πάλι ωφελείται το δέρμα σας –υιοθετήστε το κόλπο με τα μικρά μπουκαλάκια που μπορείτε να τα έχετε παντού μαζί σας.
7. Αφεθείτε στο μασάζ
Εδώ τα λόγια είναι περιττά. Το μασάζ αποβάλλει κάθε πίεση, κάθε κακή στάση του σώματος και όλο αυτό μεταφράζεται σε ομορφιά και ευεξία. Αν μπορείτε και την ίδια μέρα να έχετε κλείσει ένα ραντεβού θα είστε πάρα πολύ τυχερές.

gamos.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024