Δύο στρατιωτικές ασκήσεις τον Οκτώβριο στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Ισραήλ
Τη διεξαγωγή δύο ασκήσεων -μίας αεροναυτικής και μίας αεροπορικής- περιλαμβάνει το πρόγραμμα στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδας- Ισραήλ για τον Οκτώβριο.
Τη διεξαγωγή δύο ασκήσεων -μίας αεροναυτικής και μίας αεροπορικής- περιλαμβάνει το πρόγραμμα στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδας- Ισραήλ για τον Οκτώβριο.
Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, στις 8 και 9 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στην περιοχή του κεντρικού και νότιου FIR Αθηνών, αεροναυτική άσκηση με συμμετοχή μαχητικών αεροσκαφών F-16 και F-15, καθώς και με δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού.
Στις16 Οκτωβρίου, στην περιοχή της δυτικής Πελοποννήσου, θα διεξαχθεί αεροπορική άσκηση με συμμετοχή ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών και ισραηλινού αεροσκάφους εναέριου ανεφοδιασμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιατί η Κίνα μειώνει το χαρτοφυλάκιο των αμερικανικών ομολόγων
- Χιμένεθ: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς παρουσιάσαμε αυτή την εικόνα μετά από τον ΠΑΟΚ»
- Ελβετία: Έντεκα τραυματίες σε έκρηξη κατά τη διάρκεια καρναβαλικών εορτασμών
- Η απίθανη ιστορία πίσω από τα lai see της Κίνας – Τα best seller για το 2026τ
- Μπορεί η Γερμανία να επανακάμψει με την άνοδο των αμυντικών δαπανών;
- Μαρούσι – Καρδίτσα 78-77: Τεράστια ανάσα για τους Αμαρουσιώτες με μεγάλο τρίποντο του Κινγκ! (vid)



