Και άλλα ανθρώπινα λείψανα βρήκαν δύτες κοντά στο ναυάγιο του Costa Concordia
Οι δύτες που εξερευνούν την περιοχή του ναυαγίου του Costa Concordia ανοικτά των ιταλικών ακτών, ανακάλυψαν ανθρώπινα λείψανα. Σύμφωνα με αξιωματούχους, τα λείψανα εστάλησαν για εξέταση DNA και αναμένονται τα αποτελέσματα.
Οι δύτες που εξερευνούν την περιοχή του ναυαγίου του Costa Concordia ανοικτά των ιταλικών ακτών, ανακάλυψαν ανθρώπινα λείψανα.
Σύμφωνα με αξιωματούχους, τα λείψανα εστάλησαν για εξέταση DNA και αναμένονται τα αποτελέσματα.
Πριν από δύο ημέρες, η υπηρεσία πολιτικής προστασίας της Ιταλίας είχε ανακοινώσει ότι βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα, τα οποία εκτιμά ότι ανήκουν στους δύο τελευταίους αγνοούμενους του ναυαγίου.
Συνολικά, 32 άτομα έχασαν τη ζωή τους στο ναυάγιο που σημειώθηκε πέρυσι ανοιχτά του νησιού Τζίλιο.
Δύο άτομα είχαν χαρακτηριστεί αγνοούμενοι μετά την καταστροφή: ο ινδός σερβιτόρος Ράσελ Ρέμπελο και η ιταλίδα Μαρία Γκράτσια Τρεκιάνι, η οποία επέβαινε στο πλοίο.
Πρόσφατα επετεύχθη η ανόρθωση του Costa Concordia. Η επιχείρηση σχεδιάστηκε λεπτομερώς και στοίχισε 600 εκατ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βίκυ Παγιατάκη: «Ήθελα να φάω ταραμοσαλάτα μετά από χρόνια, αλλά κατέληξα στο νοσοκομείο»
- Ολυμπιακός – ΑΝΟ Γλυφάδας 21-8: Εύκολα οι «ερυθρόλευκες»
- Ιράκ: Δυτικές χώρες μετακινούν στρατεύματά τους από το Ερμπίλ λόγω πιθανής επίθεσης των ΗΠΑ στο Ιράν
- ΣΥΡΙΖΑ: Από τον διάλογο… στα ραβασάκια: Η κυβέρνηση ποινικοποιεί τον αγώνα των αγροτών
- Παναγιώτης Δουδωνής: Καθ’ έξιν ψεύτης ο Γεωργιάδης, με πρακτικές Παττακού
- «Φταίει το σύνδρομο Τουρέτ» – Τα BAFTA ζητούν συγγνώμη για το ρατσιστικό σχόλιο που ακούστηκε στην αίθουσα