Η δημόσια παρουσίαση της διοικητικής μεταρρύθμισης που αφορά στην απλοποίηση των καθεστώτων παροχής διοικητικών αδειών και εγκρίσεων προς τις επιχειρήσεις θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της ετήσιας έκθεσης ελληνικού εμπορίου που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 2 Δεκεμβρίου 2013, όπως συμφώνησαν ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Β.Κορκίδης και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ.Μητσοτάκης σε συνάντησή τους την Παρασκευή.

Όπως ανέφερε ο κ. Κορκίδης η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου στηρίζει την απλοποίηση των διοικητικών διαδικασιών που προωθεί το υπουργείο.

«Για τον εμπορικό κόσμο της χώρας, οι χρόνιες διοικητικές στρεβλώσεις εμποδίζουν την ορθολογική ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και στοιχίζουν χρόνο και χρήμα, ιδιαίτερα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, πολυτέλεια που δεν την έχουμε στην Ελλάδα της κρίσης και της ύφεσης» είπε ο κ. Κορκίδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ