Εθνική Τράπεζα : Προαγωγές και ανανέωση συμβάσεων
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας, ανανέωσε τις συμβάσεις των Γενικών Διευθυντών της Τράπεζας.
Επίσης αναβάθμισε σε Γενικούς Διευθυντές τους Βοηθούς Γενικούς Διευθυντές: Γουτάκη Παναγιώτη, Παλαιολόγο Τηλέμαχο, Παναγιωτόπουλο Θεοφάνη, Φουρτούνη Πέτρο και Χριστοδούλου Νικόλαο.
Παράλληλα ονόμασε, ως Βοηθό Γενικό Διευθυντή Κανονιστικής Συμμόρφωσης τον κ. Δασμάνογλου Παναγιώτη και ως Βοηθό Γενικό Διευθυντή Διαχείρισης Κινδύνων της Τράπεζας και του Ομίλου τον κ. Μπένο Αλέξανδρο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής κ. Αλέξανδρο Τουρκολιά, με πράξεις του, να καθορίζει και να τροποποιεί τα επιμέρους καθήκοντα και τις ειδικότερες αρμοδιότητες και τομείς ευθύνης ενός εκάστου των Βοηθών και Γενικών Διευθυντών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ παρέχει πλήρη στήριξη στον Νετανιάχου – Aπειλεί Ιράν, Χαμάς και Χεζμπολάχ «αν συμπεριφέρονται άσχημα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]
- Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Εσπανιόλ, ζητήθηκε «φρένο» στον θυμό για τον Ζοάν Γκαρσία
- Τεχεράνη: Διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα, λόγω ισοτιμίας και ακρίβειας
- «Βραζιλία πρόσεχε τον Ελ Κααμπί» – Το yahoo sports προειδοποιεί την Σελεσάο ενόψει Μουντιάλ
- Η Camilla Araújo αποχωρεί από το OnlyFans μετά από πέντε χρόνια και κέρδη 20 εκατομμυρίων δολαρίων

