Την Παρασκευή η απόφαση του ΣτΕ για το «λουκέτο» στην ΕΡΤ
Την Παρασκευή θα ανακοινώσει το Συμβούλιο της Επικρατείας την απόφασή του σχετικά με τη Δημόσια Τηλεόραση και τη νομιμότητα ή μη του «λουκέτου» στην ΕΡΤ, έπειτα από προσφυγή της ΠΟΣΠΕΡΤ.
Την Παρασκευή θα ανακοινώσει το Συμβούλιο της Επικρατείας την απόφασή του σχετικά με τη Δημόσια Τηλεόραση και τη νομιμότητα ή μη του «λουκέτου» στην ΕΡΤ.
Υπενθυμίζεται ότι η ΠΟΣΠΕΡΤ είχε προσφύγει στον Συμβούλιο της Επικρατείας υποστηρίζοντας ότι η λειτουργία της Δημόσιας Τηλεόρασης δεν είναι σύμφωνη με προηγούμενη απόφαση του Συμβουλίου που έλεγε ότι θα πρέπει να λειτουργούν πλήρως όλες οι δημόσιες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συχνότητες μέχρι τη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ.
Η ΠΟΣΠΕΡΤ με ανακοίνωσή της τονίζει μεταξύ άλλων τα εξής:
«Είμαστε σίγουροι ότι και οι δικαστές του ΣτΕ θα περιβάλλουν με τη δική τους εμπιστοσύνη την κρίση της ελληνικήςκοινωνίας, των Ελλήνων πολιτών.
»Παρά τα όποια προβλήματα αναμετάδοσης, οι Έλληνες πολίτες εξακολουθούν να επιλέγουν για την ενημέρωσή τους την ΕΡΤ και παρακολουθούν αναλογικά και διαδικτυακά, το τηλεοπτικό πρόγραμμα που παράγεται στο Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής και στη Θεσσαλονίκη».
Πρόεδρος της Ολομέλειας του ΣτΕ είναι ο Σωτ.Ρίζος και εισηγητής έχει οριστεί ο σύμβουλος Επικρατείας Κ.Κουσούλης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φάμελλος για Τσίπρα: Άδικο να ισοπεδώνεται όλη η αντιπολίτευση
- Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρό 2χρονο παιδί από επίθεση σκύλου
- Live streaming: Ρέθυμνο – Ολυμπιακός
- Μηνύματα ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς για τα 17 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου – «Σημάδεψε μια γενιά»
- Γάζα: Η διεθνής δύναμη σταθεροποίησης πρέπει να αναπτυχθεί στην κίτρινη γραμμή, λέει η Αίγυπτος
- Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2025: Τα «Όσκαρ» της ελληνικής ναυτιλίας