Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή προτείνει το ΚΚΕ
«Στη Βουλή υπάρχουν διαδικασίες όπου μπορεί να γίνει συζήτηση μεταξύ των πολιτικών κομμάτων και γι' αυτό προτείνουμε να διεξαχθεί προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Ολομέλεια» αναφέρει το ΚΚΕ για το ζήτημα της αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής.
«Στη Βουλή υπάρχουν διαδικασίες όπου μπορεί να γίνει συζήτηση μεταξύ των πολιτικών κομμάτων και γι’ αυτό προτείνουμε να διεξαχθεί προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Ολομέλεια» αναφέρει το ΚΚΕ για το ζήτημα της αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής.
«Η Χρυσή Αυγή είναι, όπως επανειλημμένα έχουμε πει, εγκληματική ναζιστική οργάνωση και γι’ αυτό πρέπει να ενεργοποιηθεί, χωρίς άλλη καθυστέρηση ή ανοχή, το ποινικό δίκαιο και οι δικαστικές διαδικασίες που υπάρχουν» τονίζει το ΚΚΕ, συνπληρώνοντας:
«Η πάλη με τις ιδέες, πολιτικές και πρακτικές της Χρυσής Αυγής, δεν γίνεται με κάποιες διαβουλεύσεις μεταξύ των πολιτικών κομμάτων, αλλά με κινητοποίηση και δράση του εργατικού λαϊκού κινήματος σε όλους τους χώρους, όπου εκεί κρίνεται ο ρόλος και η ευθύνη της κάθε πολιτικής δύναμης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μαρόκο: Φονική κατάρρευση κτιρίων – Τουλάχιστον 22 νεκροί και 16 τραυματίες
- Δήμος Αναστασιάδης: «Η 2η εγκυμοσύνη της Τζένης ήταν σοκαριστική, ο γιατρός μας το είχε απαγορεύσει»
- «Στην Ελλάδα το σαββατοκύριακο ο Μόρις – Πλήρης συμφωνία με τον Ολυμπιακό»
- Υπόμνημα της δημάρχου Γαύδου στην κυβέρνηση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί
- Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Λουίτζι Μαντζιόνε: Τι δείχνουν οι κάμερες ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare
- Ταΰγετος: Αίσιο τέλος για τον 28χρονο Γάλλο πεζοπόρο που έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων
