Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρακολουθήστε ζωντανά την παρουσίαση του  προγράμματος της Στέγης

Παρακολουθήστε ζωντανά την παρουσίαση του προγράμματος της Στέγης

Tο πρόγραμμα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και θα αναμεταδοθεί ζωντανά μέσω του in.gr 

Tο πρόγραμμα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και θα αναμεταδοθεί ζωντανά μέσω του in.gr. H ζωντανή μετάδοση θα ξεκινήσει στις 20:00, με την έναρξη της παρουσίασης.

var uagent = navigator.userAgent.toLowerCase();
if((this.uagent.search(«iphone»)>-1) || (this.uagent.search(«ipad») > -1) || (this.uagent.search(«ipod») > -1) )
{
document.getElementById(«vplayer»).innerHTML = ‘‘;
}else if((this.uagent.search(«android») > -1)){
playerVersion = swfobject.getFlashPlayerVersion();
if(( playerVersion.major >= 10 ) && ( playerVersion.minor > 0 ) ){
document.getElementById(«vplayer»).innerHTML = »+
»+
»+
»+
»+
»+
»+
»+
»;
}
else
{
document.getElementById(«vplayer»).innerHTML = ‘‘+
‘;
}
}
else
{
playerVersion = swfobject.getFlashPlayerVersion();
if( (( playerVersion.major >= 10 ) && ( playerVersion.minor > 0 )) || ( playerVersion.major >= 11 ) )
{
document.getElementById(«vplayer»).innerHTML = »+
»+
»+
»+
»+
»+
»+
»+
»;

}
}

Επίσης η Σοφία Ρομπόλη θα είναι παρούσα για την ταυτόχρονη διερμηνεία της παρουσίασης στη νοηματική γλώσσα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν: http://www.youtube.com/watch?v=3nCdHfzZdsc&feature=youtu.be

Παρακάτω αναφέρουμε μερικές από τις ενδιαφέρουσες παραγωγές της που θα δούμε προσεχώς:

Tον Κωνσταντίνο Βήτα… θα δούμε «αλλιώς» στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2013 σε ένα πάντρεμα σύγχρονης μουσικής και pop-electronica. Το ARTéfacts ensemble αντικαθιστά τους υπολογιστές του ΚΒ με τον φυσικό ήχο των ακουστικών οργάνων απελευθερώνοντας τις ηλεκτρονικές μουσικές που αγαπήσαμε.
Ο ΚΒ, το ARTéfacts ensemble, 20 μουσικοί και η Θεοδώρα Μπάκα συναντιούνται επί σκηνής σε ένα οπτικοακουστικό θέαμα.

Η Λένα Κιτσοπούλου γράφει και σκηνοθετεί την Κοκκινοσκουφίτσα – Tο πρώτο αίμα που έχει βαρεθεί να συμβολίζει επί χρόνια το «καλό». Σε αυτή τη νέα της δουλειά επιτίθεται στον κόσμο των παραμυθιών και αποδομεί τα ηθικά τους διδάγματα. Μια ανατρεπτική παράσταση για το «παραμύθι» της ζωής, του τέλους της αθωότητας, της οικογένειας, της πολιτικής. Η νέα δουλειά της Λένας Κιτσοπούλου 14–25 Μαΐου 2014

Παραστάσεις, αναλόγια, εργαστήρια και συζητήσεις θα περιλαμβάνει το αφιέρωμα στον Δημήτρη Δημητριάδη – έναν από τους πιο σύγχρονους συγγραφείς μας- από τις 15 έως τις 27 Οκτωβρίου 2013.
Ο έρωτας πρωταγωνιστεί στο ανέκδοτο έργο του με τίτλο «Ο κυκλισμός του τετραγώνου» που θα ανέβει στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης. Έντεκα φωνές διαφορετικών φύλων, διαφορετικών γενεών, διαφορετικών σεξουαλικών προτιμήσεων με ένα και μόνο αιτούμενο: την αποδοχή και την απελπισμένη τους ανάγκη να αγαπηθούν και να ανήκουν κάπου.
Ο 26χρονος Δημήτρης Καραντζάς σκηνοθετεί τα ερωτικά αδιέξοδα τεσσάρων ζευγαριών. Με τους: Κωνσταντίνο Αβαρικιώτη, Γιώργο Γάλλο, Αλεξία Καλτσίκη, Μαρία Κεχαγιόγλου, Γιάννη Κλίνη, Περικλή Μουστάκη, Άρη Μπαλή, Γιάννο Περλέγκα, Όμηρο Πουλάκη, Μαρία Πρωτόπαππα και Χρήστο Στέργιογλου.
Το αφιέρωμα στον συγγραφέα ολοκληρώνεται με τρία αναλόγια στη Μικρή Σκηνή. Ο διεθνής Γιάννης Κόκκος παρουσιάζει την Εκκένωση, με τον Νίκο Κουρή, τη Λυδία Κονιόρδου και την Όλια Λαζαρίδου, ενώ η Έλλη Παπακωνσταντίνου με την ομάδα της ODC ανεβάζουν το Άγγιγμα του Βυθού και οι Vasistas το έργο Φαέθων.

Ο διεθνούς φήμης χορευτής Israel Galvan και χορογράφος φλαμένκο από τη Σεβίλη έρχεται να μας σαγηνεύσει άλλοτε με τη στατική του εκφραστικότητα κι άλλοτε με μια ταχύτητα που σε κάνει ν’ ακούς τον αέρα να κόβεται στα δύο. 23 – 27 Απριλίου 2014

Remember «Shakti». Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας οι Shakti που φέτος γιορτάζουν 40 χρόνια φιλίας και θρυλικής σύμπραξης δύο αξεπέραστων δεξιοτεχνών, του John McLaughlin και του Zakir Hussain έρχονται στη Στέγη στις 26 Νοεμβρίου 2013 για μια συναυλία σύμπραξης jazz και ινδικής παράδοσης.

Μετά τα sold-outs στο Barbican, στο Centre Pompidou, στο Kyoto Experiment, στο ZKM ο κορυφαίος Ιάπωνας εικαστικός και συνθέτης Ryoji Ikeda θα παρουσιάσει 2 performers.
Ενέργεια και ένταση χαρακτηρίζουν το Superposition (2012) το οποίο διασπά την ύλη, την εικόνα, τον ήχο και τις ανθρώπινες συμπεριφορές. Στις 8 και 9 Απριλίου 2014

Από τον Οκτώβριο 2013 έως και τον Ιανουάριο 2014 ο Christian Boltanski -ένας από τους πιο αναγνωρισμένους εικαστικούς διεθνώς- δημιουργεί ένα νέο έργο με τίτλο Βλέμματα αποκλειστικά για τη Στέγη με πρωταγωνιστές τους Αθηναίους. Στην έκθεση-εγκατάσταση που θα παρουσιάσει καταγράφει το βλέμμα (regard) και τον χτύπο της καρδιάς μας. Ο Μπολτάνσκι με τη μοναδική του αισθητική αποκαλύπτει σε όλους μας τον ίδιο μας τον εαυτό.

Δείτε επίσης: Εκπαιδευτικά προγράμματα για όλους στη Στέγη!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οι Christian Louboutin μπότες που η Lana del Rey και η Taylor Swift δεν μπορούν να αποχωριστούν

Η Swift τις φορούσε καθ' όλη τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας που την έκανε δισεκατομμυριούχο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024