Αναγκαστική προσγείωση C-130 της Σ.Αραβίας στο Ηράκλειο
Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, λίγο μετά τις 13:00, αεροσκάφος C-130 της Σαουδικής Αραβίας. Σήμανε συναγερμός και τέθηκαν σε ετοιμότητα το ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική και όλες οι υπηρεσίες του αεροδρομίου, όπου μετά από λίγο το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια.
Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, λίγο μετά τις 13:00, αεροσκάφος C-130 της Σαουδικής Αραβίας.
Το αεροσκάφος, μετά την απογείωσή του από το Ηράκλειο και ενώ βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο -πλησίον της νήσου Ντίας- παρουσίασε μηχανική βλάβη με απώλεια καυσίμων και ζήτησε από τον πύργο ελέγχου να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο.
Άμεσα, σήμανε συναγερμός και τέθηκαν σε ετοιμότητα το ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική και όλες οι υπηρεσίες του αεροδρομίου, όπου μετά από λίγο το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΑΤ Κυψέλης: 14 προσαγωγές για την επίθεση με μολότοφ
- Το email της Netflix στους συνδρομητές της για την εξαγορά της Warner Bros
- Λουτσέσκου: «Η διαφορά έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερη»
- Η Σάρα Πόλσον αποφάσισε να γίνει ηθοποιός εξαιτίας μιας ταινίας με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Ρόμπερτς
- Παράπονα για τη διαιτησία του ΠΑΟΚ-Άρης από τον Χιμένεθ: «Θέλω να αγωνίζομαι με ισόνομα κριτήρια»
- Αίτημα κόκκινου συναγερμού στην Interpol από την Πολωνία για τους δράστες του σαμποτάζ στον σιδηρόδρομο


