Το Σάββατο θα απολογηθεί ο 45χρονος για τη δολοφονία στο Κερατσίνι
Προθεσμία για να απολογηθεί στις 9 το πρωί του Σαββάτου, έλαβε ο 45χρονος δράστης της δολοφονικής επίθεσης με μαχαίρι εναντίον του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Οι τρεις υπόλοιποι συλληφθέντες, που τους βαρύνουν κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, αναμένεται να απολογηθούν το απόγευμα της Πέμπτης.
Προθεσμία για να απολογηθεί στις 9 το πρωί του Σαββάτου, έλαβε ο 45χρονος δράστης της δολοφονικής επίθεσης με μαχαίρι εναντίον του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.
Ο 45χρονος, ο οποίος έχει ομολογήσει την πράξη του, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Οι τρεις υπόλοιποι συλληφθέντες, η σύζυγος του δράστη, μία γυναίκα που φέρεται ως συγγενικό πρόσωπο και ο υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής του Πειραιά, που τους βαρύνουν κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, αναμένεται να απολογηθούν το απόγευμα της Πέμπτης, στις 3.
Οι δυο γυναίκες κατηγορούνται για ψευδορκία και για απόκρυψη στοιχείων, ενώ ο υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια έρευνας από την αστυνομία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά βρέθηκε ένα πτυσσόμενο γκλομπ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γάζα: Σχηματίστηκε το συμβούλιο ειρήνης, ανακοινώνει ο Τραμπ
- Ουκρανία: «Ενεργειακή υποδομή κρίσιμης σημασίας» έπληξε η Ρωσία στο Χάρκοβο
- Βραζιλία: Ο Λούλα δεν θα παραστεί στην υπογραφή της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ – Mercosur
- Δανία – Γροιλανδία: Η Φρεντέρικσεν θα συναντήσει αντιπροσωπεία του αμερικανικού Κογκρέσου
- Ο Ζελένσκι απαντά στον Τραμπ: «Η Ουκρανία ουδέποτε υπήρξε και ούτε θα σταθεί εμπόδιο στην ειρήνη»
- Τι ειπώθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για το Ιράν