Έξι τραυματίες και δεκάδες προσαγωγές σε καβγά στο Μοναστηράκι
Έξι άτομα τραυματίστηκαν στη διάρκεια συμπλοκής για προσωπικές διαφορές που έγινε περίπου στις 23:30 της Τρίτης στο Μοναστηράκι, στο κέντρο της Αθήνας. Η Αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον 89 προσαγωγές.
Έξι άτομα τραυματίστηκαν στη διάρκεια συμπλοκής που έγινε περίπου στις 23:30 της Τρίτης στο Μοναστηράκι, στο κέντρο της Αθήνας.
Ο καβγάς μεταξύ ατόμων ελληνικής και αλβανικής καταγωγής προέκυψε, σύμφωνα με πληροφορίες, για προσωπικές διαφορές.
Οι τέσσερις από τους τραυματίες είναι αλβανικής καταγωγής, ενώ οι δύο είναι Ιταλοί τουρίστες που επιχείρησαν να τους χωρίσουν. Όλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες.
Από την περιοχή είχαν προσαχθεί μέχρι αργά το βράδυ τουλάχιστον 89 άτομα και εξετάζεται η συμμετοχή τους στο περιστατικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Βραζιλία πρόσεχε τον Ελ Κααμπί» – Το yahoo sports προειδοποιεί την Σελεσάο ενόψει Μουντιάλ
- Η Camilla Araújo αποχωρεί από το OnlyFans μετά από πέντε χρόνια και κέρδη 20 εκατομμυρίων δολαρίων
- Τεχεράνη: Διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα, λόγω ισοτιμίας και ακρίβειας
- Ο πλανήτης που θα έπρεπε να μην υπάρχει – Ένα μυστήριο και μια αποστολή που μπορεί να δώσει απαντήσεις
- ΑΕΚ Πέρασε τα ιατρικά ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ – Πότε ανακοινώνεται
- Αναχαιτίσεις UFO στον ουρανό της Ουάσινγκτον – Το μεγάλο μυστήριο που παραμένει άλυτο για πάνω από 70 χρόνια
