Την Φρανκφούρτη και τη Βιέννη θα επισκεφθεί ο Αλέξης Τσίπρας
Επίσκεψη στη Φρανκφούρτη θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όπου θα συναντηθεί με τον Γκρεγκ Άσμουσεν, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Μία μέρα αργότερα, την Παρασκευή, ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί τη Βιέννη.
Επίσκεψη στη Φρανκφούρτη θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όπου θα συναντηθεί με τον Γκρεγκ Άσμουσεν, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη διάρκεια της επίσκεψής του στη Φρανκφούρτη θα έχει συνάντηση με τον Γκρεγκ Άσμουσεν στις 11.45 π.μ.
Η συνάντηση δεν αναμένεται να έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα, ωστόσο έχει συμβολική σημασία, καθώς η ηγεσία της ΕΚΤ δείχνει ότι επιθυμεί ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με την Ελλάδα.
Στις 15:00 το μεσημέρι θα μιλήσει σε συγκέντρωση του κόμματος Die Linke, ενώ το βράδυ της Πέμπτης θα μιλήσει σε εκδήλωση του κόμματος της γερμανικής αριστεράς, με κεντρικό ομιλητή τον Όσκαρ Λαφοντέν.
Μία μέρα αργότερα, την Παρασκευή, ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί τη Βιέννη.
Το μεσημέρι της Παρασκευής θα έχει συνάντηση με τον επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος Αυστρίας, Μίρκο Μεσουέρ.
Στη συνέχεια θα συναντηθεί με την αντιδήμαρχο Βιέννης Μαρία Βασιλάκου και θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του στην αυστριακή πρωτεύουσα με ομιλία στο Ινστιτούτο Μπρούνο Κράισκι με θέμα: «Πλεονασματικές έναντι ελλειμματικών χωρών: μια θανάσιμη απειλή για το μέλλον της Ευρώπης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρτέτα: «Θέλουμε φρούριο το Emirates, κάθε αντίπαλος να υποφέρει»
- Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας: Πατέρας και η σύντροφός του δέχθηκαν επίθεση κατά την παράδοση των παιδιών
- Tι ψώνισαν οι Έλληνες στις γιορτές: Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι «κατάπιε» πάνω από το 1/3 των δαπανών
- Στις… πλάτες του Λαουτάρο
- Ρωσία: Η Ουκρανία επιχείρησε επίθεση στο σπίτι του Πούτιν στο Νόβγκοροντ με drones – Το Κίεβο το αρνείται
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση έβαλε «φέσι» 1 δισ. στον έντιμο αγρότη




