Πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Κίνα
Την πρώτη προπόνηση επί Κινεζικού εδάφους πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός το πρωί της Παρασκευής αφού ακολούθησε το κανονικό της πρόγραμμα στο γήπεδο της Φοσάν, εκεί δηλαδή που θα στις 19:30 (14:30 τοπική) διεξαχθεί ο αγώνας με τους τοπικούς Λονγκ Λάιονς.
Την πρώτη προπόνηση επί κινεζικού εδάφους πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός το πρωί της Παρασκευής αφού ακολούθησε το κανονικό της πρόγραμμα στο γήπεδο της Φοσάν, εκεί δηλαδή που στις 19:30 (14:30 τοπική) θα διεξαχθεί ο αγώνας με τους τοπικούς Λονγκ Λάιονς.
Στην συνέχεια, το Σάββατο, η αποστολή θα αποχωρήσει για το Πεκίνο όπου θα συνεχίσει την περιοδεία του στην ασιατική ήπειρο.
Το επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού στο youtube δημοσίευσε βίντεο στο οποίο μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από την προπόνηση των «πράσινων» στην Φοσάν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μόνο η Μόσχα μπορεί να βοηθήσει στα Στενά
- Η τιμή του Brent ακόμη και στα 119 δολάρια ανά βαρέλι πριν υποχωρήσει – Κλονίζονται οι αγορές παγκοσμίως
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο
