Οι Εθνική αρχίζει… αντεπίθεση στον «τελικό» με την Ισπανία
Η Εθνική καλείται να ξεχάσει όσα έγιναν στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, ειδικά τα δυο τελευταία ματς, και να επικεντρωθεί στους τρεις «τελικούς» που έχει μπροστά της, αρχής γενομένης από το ματς της Πέμπτης με τους Ισπανούς. Οι παίκτες του Αντρέα Τρινκιέρι δείχνουν να έχουν πεισμώσει και είναι έτοιμοι να καταθέσουν και την ψυχή τους στο παρκέ, προκειμένου να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου, η οποία κλονίστηκε μετά τις ήττες από την Ιταλία και κυρίως την Φινλανδία. Δείτε το μεγάλο αφιέρωμα του in.gr για το Ευρωμπάσκετ 2013.
Η Εθνική καλείται να ξεχάσει όσα έγιναν στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, ειδικά τα δυο τελευταία ματς, και να επικεντρωθεί στους τρεις «τελικούς» που έχει μπροστά της, αρχής γενομένης από το ματς της Πέμπτης με τους Ισπανούς.
Οι παίκτες του Αντρέα Τρινκιέρι δείχνουν να έχουν πεισμώσει και είναι έτοιμοι να καταθέσουν και την ψυχή τους στο παρκέ, προκειμένου να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου, η οποία κλονίστηκε μετά τις ήττες από την Ιταλία και κυρίως την Φινλανδία.
Έτσι λοιπόν, η Ελλάδα αναζητά επειγόντως τη νίκη απέναντι στους Ίβηρες, τους οποίους έχει να κερδίσει σε επίσημο αγώνα από το 2002, αλλά αυτή τη φορά η νίκη είναι μονόδρομος, ενώ για να μην πάει… στράφι, θα πρέπει να συνοδευτεί στη συνέχεια με τουλάχιστον ακόμα μια νίκη στα ματς με Σλοβενία και Κροατία.
Τζάμπολ στον Ε’ Όμιλο
Εν τω μεταξύ, σήμερα Τετάρτη αρχίζει η δράση στην β’ φάση του τουρνουά, με τους αγώνες του Ε’ Ομίλου. Στις 15:30 διεξάγεται το Λετονία – Ουκρανία, στις 18:45 το Σερβία – Βέλγιο και στις 22:00 το μεγάλο ματς Λιθουανία – Γαλλία.
Ε’ Όμιλος
Βαθμολογία
1. Γαλλία 4
2. Σερβία 4
3. Λιθουανία 3
4. Ουκρανία 3
5. Λετονία 2
6. Βέλγιο
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σοκ στον ΠΑΟΚ με Ντεσπόντοφ: Τέλος η σεζόν για τον Βούλγαρο
- NATO Allies Refuse to Join Trump Iran Blockade Plan
- Κομισιόν: Ψάχνει για καρτέλ στη σοκολάτα
- Ντόναλντ Τραμπ: Παρήγγειλε fast food στον Λευκό Οίκο και άφησε 100 δολάρια φιλοδώρημα
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς
- Lululemon: Έρευνα για τοξικές ουσίες στα αθλητικά ρούχα

