Δύο επιθέσεις εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στη Χ.Τρικούπη
Δύο επιθέσεις με μολότοφ σε ένα βράδυ δέχθηκε η διμοιρία των ΜΑΤ στην Χαριλάου Τρικούπη στο κέντρο της Αθήνας. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 23:45 το Σάββατο, όταν ομάδα 50 περίπου ατόμων εκτόξευσε μολότοφ εναντίον της διμοιρίας. Ακολούθησε δεύτερη επίθεση στις 2:30 τα ξημερώματα από περίπου 10 άτομα.
Δύο επιθέσεις με μολότοφ σε ένα βράδυ δέχθηκε η διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στο κέντρο της Αθήνας.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 23:45 το Σάββατο, όταν ομάδα 50 περίπου ατόμων εκτόξευσε μολότοφ εναντίον της διμοιρίας.
Ακολούθησε δεύτερη επίθεση στις 02:30 τα ξημερώματα από περίπου 10 άτομα.
Η αστυνομία προσήγαγε 16 άτομα και συνέλαβε έναν ιταλό 46 ετών, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε αεροβόλο όπλο και πλαστικά σφαιρίδια. Ο ίδιος ιταλός είχε συλληφθεί σε επεισόδια το Νοέμβριο του 2011.
Η διμοιρία των ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη είχε δεχθεί επίθεση με μολότοφ και στις 27 Αυγούστου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη υπέγραψαν συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Νιγηρία: Ο Τραμπ είχε αναβάλει την επίθεση για να δώσει «ένα χριστουγεννιάτικο δώρο» στους τζιχαντιστές
- Αργεντινή: Το Κογκρέσο ενέκρινε τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης Μιλέι
- Περού: Δολοφονία δημοσιογράφου, η τέταρτη από την αρχή του έτους – Είχε αποκαλύψει σκάνδαλο διαφθοράς
- Σομαλιλάνδη: Δεν σκοπεύει να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της, λέει ο Τραμπ
- Βόρεια Κορέα: Σφυρηλατήθηκαν «δεσμοί αίματος» με τη Ρωσία, λέει ο Κιμ σε ευχετήριο μήνυμά του στον Πούτιν