Τις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ
Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ., από βουλευτές και κομματικά στελέχη, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ, στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, και συνομίλησε με τους εργαζόμενους που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τεκμηριωμένο σχέδιο για την αμυντική βιομηχανία, είπε ο Θ.Δρίτσας, που στηρίζεται στη δημιουργία ενιαίου δημόσιου φορέα αμυντικής βιομηχανίας, με αναδιάρθρωση και εξυγίανση, χωρίς απολύσεις και περιορισμό δραστηριοτήτων.
Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από βουλευτές και κομματικά στελέχη, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ, στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, ξεναγήθηκε σε αυτές και συνομίλησε με τους εργαζόμενους που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, μετά τους σχεδιασμούς που έγιναν γνωστοί για τις ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες.
Ο βουλευτής Θοδωρής Δρίτσας είπε ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έχει τεκμηριωμένο σχέδιο, για το οποίο έχει μιλήσει ο πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας, που στηρίζεται στη δημιουργία ενός ενιαίου δημόσιου φορέα αμυντικής βιομηχανίας, με αναδιάρθρωση και εξυγίανση, χωρίς απολύσεις και περιορισμό δραστηριοτήτων.
Η βουλευτής Δέσποινα Χαραλαμπίδου τόνισε πως οι προτάσεις της Τρόικας και της κυβέρνησης σημαίνουν «θάνατο» για τις αμυντικές βιομηχανίες και τους εργαζόμενους.
Αύριο (Σάββατο) στις 12.30 το μεσημέρι, ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί με το σωματείο των εργαζομένων στην ΕΛΒΟ, στα γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κανδύλας: «Το Κύπελλο στο χάντμπολ είναι αφιερωμένο στα θύματα της Θύρας 7» (vid)
- Βουτιά 67% για τη Melania: Το ρεκόρ, η προδοσία και το Super Bowl που «έφαγε» τη Μελάνια Τραμπ
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Ανοίγει η «βεντάλια» των ερευνών – Επεκτείνεται σε συγγενείς και πολιτικά πρόσωπα
- Ερώτηση στο ευρωκοινοβούλιο για τα πρόσωπα της δικογραφίας του ΟΠΕΚΕΠΕ που παραμένουν σε θέσεις ευθύνης
- The Expla-in Project: Τι γίνεται στο ΠΑΣΟΚ;
- Μαριάντα Πιερίδη για το bullying του γιου της: «Το δύσκολο είναι το να βάλεις το σχολείο να ασχοληθεί σοβαρά»

