Στα τέλη Σεπτεμβρίου τα στοιχεία για τις ποσότητες κυπριακού φυσικού αερίου
Στα τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται να ανακοινωθούν από τις κυπριακές αρχές τα στοιχεία για τις ποσότητες του φυσικού αερίου που υπάρχουν στο οικόπεδο 12 της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. Μιλώντας στο ΡΙΚ ο υπουργός Ενέργειας της Κύπρου κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, ανέφερε ότι αύριο θα ανάψει η φλόγα στο οικόπεδο 12, κάτι που όπως εξήγησε είναι συμβολικό, αφού για πρώτη φορά, κυπριακό φυσικό αέριο θα βγει στην επιφάνεια.
Στα τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται να ανακοινωθούν από τις κυπριακές αρχές τα στοιχεία για τις ποσότητες του φυσικού αερίου που υπάρχουν στο οικόπεδο 12 της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.
Μιλώντας στο ΡΙΚ ο υπουργός Ενέργειας της Κύπρου κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, ανέφερε ότι αύριο θα ανάψει η φλόγα στο οικόπεδο 12, κάτι που όπως εξήγησε είναι συμβολικό, αφού για πρώτη φορά, κυπριακό φυσικό αέριο θα βγει στην επιφάνεια.
Από το τεστ παραγωγής, εξήγησε, δεν θα καθοριστεί η ποσότητα του φυσικού αερίου, αλλά η πίεση και η ποιότητά του, ενώ ανακοινώσεις για την ποσότητα του φυσικού αερίου θα γίνουν την τρίτη με τέταρτη εβδομάδα αυτού του μήνα.
Σύμφωνα με τον Κύπριο υπουργό, χρήση και ίσως εξαγωγές φυσικού αερίου, αναλόγως της ποσότητας, θα πρέπει να αναμένεται στις αρχές του 2020.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποιοι Beatles; Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ των Σκαθαριών που κρατάει 25 χρόνια
- Πώς έγινε η τραγωδία στο Άστρος – Πατέρας ενός 9χρονου παιδιού ο λιμενικός που παρασύρθηκε από τα κύματα
- ΠΑΣΟΚ: «Βαριά εκτεθειμένη η κυβέρνηση μετά την απόφαση της Ευρωβουλής για τη Mercosur» λέει ο Τσουκαλάς
- To Siri της Apple μετενσαρκώνεται επιτέλους σε chatbot
- Βίντεο από τις προσπάθειες απεγκλωβισμού της 56χρονης που έχασε τη ζωή της στη Γλυφάδα – Συγκλονιστική μαρτυρία
- Κακοκαιρία: Ταλαιπωρία επιβατών της πτήσης Ζάκυνθος – Αθήνα – Έμειναν 97 λεπτά στον αέρα

