Ανακοίνωση ΠΑΟ κατά NOVA, ανακοινώθηκε ο Ατζαγκούν
Συνεχίζεται η κόντρα του Παναθηναϊκού με τη Nova, με τους Πράσινους να βγάζουν ανακοίνωση κατά του συνδρομητικού καναλιού τονίζοντας ότι «η NOVA επιχειρεί να υπονομεύσει τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά το συνδρομητικό κανάλι δεν μας αποδίδει συμφωνηθέν ποσό ύψους € 1 εκατομμυρίου με την επίκληση ανυπόστατων προσχημάτων. Την ίδια ώρα μάλιστα ανάλογες συμφωνίες τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με άλλες ομάδες τηρούνται με το παραπάνω». Ατζαγκούν και επισήμως στον Παναθηναϊκό, ξανά ατομικό ο Σίλντενφελντ.
Συνεχίζεται η κόντρα του Παναθηναϊκού με τη Nova, με τους Πράσινους να βγάζουν ανακοίνωση κατά του συνδρομητικού καναλιού τονίζοντας ότι «η NOVA επιχειρεί να υπονομεύσει τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά το συνδρομητικό κανάλι δεν μας αποδίδει συμφωνηθέν ποσό ύψους € 1 εκατομμυρίου με την επίκληση ανυπόστατων προσχημάτων. Την ίδια ώρα μάλιστα ανάλογες συμφωνίες τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με άλλες ομάδες τηρούνται με το παραπάνω».
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι για μια ακόμη φορά η NOVA επιχειρεί να υπονομεύσει τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά το συνδρομητικό κανάλι δεν μας αποδίδει συμφωνηθέν ποσό ύψους € 1 εκατομμυρίου με την επίκληση ανυπόστατων προσχημάτων. Την ίδια ώρα μάλιστα ανάλογες συμφωνίες τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με άλλες ομάδες τηρούνται με το παραπάνω, γεγονός το οποίο συνιστά επιλεκτική συμπεριφορά εις βάρος του Παναθηναϊκού και προσπάθεια αποδυνάμωσης του υγιούς ανταγωνισμού και του προϊόντος συνολικότερα.
Δεν ξέρουμε αν η μη καταβολή του συμφωνηθέντος ποσού οφείλεται σε οικονομικές δυσκολίες της NOVA ή εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες. Επιθυμούμε όμως να καταγγείλουμε αυτήν την αδικία και να ενημερώσουμε γι’ αυτήν το σύνολο της φίλαθλης κοινής γνώμης».
Ατζαγκούν και επισήμως
Την ίδια ώρα, ο Ατζαγκούν ανακοινώθηκε επισήμως από τους Πράσινους, αφού την Τρίτη είχε υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.
Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον διεθνή Νιγηριανό ποδοσφαιριστή Abdul Zeleel Ajagun για την υπογραφή συμβολαίου τετραετούς διάρκειας».
Ατομικό ξανά ο Σίλντενφελντ
Τέλος, ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε και την Τετάρτη ο Σίλντενφελντ, ο οποίος δεν κατάφερε να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς του Σαββάτου με τη Βέροια.
Από την άλλη, ο Εμίρ Μπαϊράμι προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Αναστασίου για την 3η αγωνιστική. Στο πρόγραμμα της Τετάρτης συμμετείχε για πρώτη φορά ο Αμπντούλ Ατζαγκούν, αλλά και ο Αντριάν Μπαλμπόα που δοκιμάζεται από τον Παναθηναϊκό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- «Μύθος» ο Γιαμάλ στα 19 του: Το ασύλληπτο επίτευγμα του σούπερ σταρ της Ισπανίας (pics)
- «Έσπασε» ο Σκαλόνι μετά τον χαμένο τελικό: «Πονάει η ψυχή μου…» (vid)
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Ισπανία – Αργεντινή: Δίκαιο και άδικο…
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
- Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)




























![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)








































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442