Ενόχληση εκφράζει η Αθήνα για τις δηλώσεις Πούτιν περί «προβληματικής χώρας»
Ασφαλώς και υπάρχει ενόχληση ανέφερε κυβερνητική πηγή σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος χαρακτήρισε την Ελλάδα «προβληματική χώρα» για επενδύσεις. Η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα για επενδύσεις, είχε δηλώσει νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον και «όπως γνωρίζετε οι επενδύσεις δεν ποδηγετούνται» τόνισε ακόμη ο κ. Κεδίκογλου.
Ασφαλώς και υπάρχει ενόχληση ανέφερε κυβερνητική πηγή σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ο οποίος χαρακτήρισε την Ελλάδα «προβληματική χώρα» για επενδύσεις.
Αυτό έλειπε, να θεωρούμε μειονέκτημα, ότι η Ελλάδα, μετά από τόσες θυσίες του λαού της έχει αρχίσει να προσελκύει ξένες επενδύσεις πρόσθετε η ίδια πηγή.
Η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα για επενδύσεις είχε δηλώσει νωρίτερα στον ραδιοσταθμό Βήμα 99,5 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου κληθείς θα σχολιάσει τη δημόσια παραίνεση του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν προς τους Ρώσους επενδυτές να επενδύουν στη χώρα τους αντί στο εξωτερικό.
Σημειώνεται ότι ο κ. Πούτιν εξέφρασε την έκπληξή του που μια σοβαρή ρωσική επένδυση έγινε στην Ελλάδα που έχει «οικονομικά και χρηματιστικά προβλήματα».
Υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα και όπως γνωρίζετε πολύ καλά «οι επενδύσεις δεν ποδηγετούνται» είπε ο κ. Κεδίκογλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μέση Ανατολή: Η Γαλλία στέλνει στρατιωτική και ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο
- Ερντογάν σε Ιράν: «Προειδοποιούμε ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό»
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ απέπεμψε την Κρίστι Νόεμ από το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
- Μεγκ Ράιαν και Μπίλι Κρίσταλ ξανά μαζί: Θα τιμήσουν τον Ρομπ Ράινερ στη σκηνή των Όσκαρ
- Αργολίδα: Σοβαρός τραυματισμός τουρίστα μετά από πτώση σε δύσβατο σημείο – Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης
- Πόσα χρήματα κερδίζει ένας διαιτητής του… Λανουά: Οι διπλοί ορισμοί, το κόλπο με VAR-AVAR και οι αμοιβές