Σύλληψη 66χρονης για απάτη κατ’ επάγγελμα
Συνελήφθη στη Μεγαλόπολη, από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος μία 66χρονη Ελληνίδα, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή του 1ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για το αδίκημα της απάτης κατ' επάγγελμα.
Συνελήφθη στη Μεγαλόπολη, από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος μία 66χρονη Ελληνίδα, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή του 1ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για το αδίκημα της απάτης κατ’ επάγγελμα.
Επιπλέον, σε βάρος της 66χρονης εκκρεμούσαν μία απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, δύο αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, μία απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, καθώς και εννέα αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για τα αδικήματα της έκδοσης ακάλυπτων επιταγών, της μη καταβολής εισφορών στο ΙΚΑ, της ψευδής καταμήνυσης, της ψευδορκίας και της συκοφαντικής δυσφήμησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έρχεται ψηφιακός έλεγχος για τα επιδόματα – Οι αλλαγές του νέου συστήματος
- ΤτΕ: Χτύπησαν τα πρώτα καμπανάκια – Κατεβάζει την ανάπτυξη στο 1,9%
- Η Σοφία Κόπολα μας δίνει μια κινηματογραφική δόση από Μαρκ Τζέικομπς
- Χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο στα φιλικά του Μαρτίου η Πορτογαλία
- Η Κούβα απορρίπτει αλλαγή του Σοσιαλισμού ή απομάκρυνση του προέδρου Μιγκέλ Ντίας-Κανέλ
- Επιχείρηση της Τροχαίας στον Λυκαβυττό – Πρόστιμο 2.000 σε οδηγό που έκανε drift

