Διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων αποφάσισε ο Δήμος Αθηναίων
Αντιδρούν οι φαρμακοποιοί στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων για διεύρυνση του ωραρίου των φαρμακείων και υποχρεωτική λειτουργία το Σάββατο. Με βάση το νόμο Λοβέρδου, το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων αποφάσισε για τα φαρμακεία της Αθήνας να είναι ανοιχτά την Δευτέρα και την Τετάρτη 8 πμ - 5 μμ, την Τρίτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή 8 πμ - 8 μμ και το Σάββατο 9 πμ - 5 μμ.
Την έντονη αντίδραση των φαρμακοποιών προκάλεσε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων για διεύρυνση του ωραρίου των φαρμακείων και υποχρεωτική λειτουργία τους το Σάββατο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Το πλάνο που έχει η Σεβίλλη για να κρατήσει τον Βλαχοδήμο» (pic)
- Εργασιακά: Πώς οι άνω των 50 γίνονται οι ρυθμιστές των αγορών – Ποιοι κλάδοι κερδίζουν
- Σοκ στο Κόπα Άφρικα: Κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο ο τερματοφύλακας του Σουδάν, Μονγκέντ Ελνέελ! (vid)
- Ισραήλ: Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι του τομέα υψηλής τεχνολογίας επιδιώκουν να φύγουν στο εξωτερικό μετά τον πόλεμο
- Δεκέμβρης 1914: Όταν τα χαρακώματα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου «σίγασαν» μέσα στις γιορτές
- Τραμπ – Ζελένσκι: Εν αναμονή της συνάντησης – «Αγκάθια» το εδαφικό ζήτημα και οι εγγυήσεις ασφαλείας

