Πρεμιέρα της F1 στη Δημόσια Τηλεόραση με το GP Ουγγαρίας
Δέκα αγώνες πριν το τέλος του φετινού πρωταθλήματος οι μεταδόσεις των GP του κορυφαίου θεσμού του μηχανοκίνητου αθλητισμού επιστρέφουν στη δημόσια τηλεόραση.
Σε live μετάδοση από την πίστα του Hungaroring, στην Βουδαπέστη, η Δημόσια Τηλεόραση θα προβάλει το δέκατο Grand Prix του φετινού πρωταθλήματος Formula 1.
Ο αγώνας ξεκινά στις 15:00 ενώ μια ώρα πριν την έναρξή του θα μεταδοθεί είδική εκπομπή με αποσπάσματα από τις δοκιμές του ουγγρικού GP.
Σε ότι αφορά τα κανάλια OTE Sport, το Σάββατο 27 Ιουλίου θα μεταδοθούν τα ελεύθερα δοκιμαστικά 3 (11:50-13:00) και τα προκριματικά (14:50-16:20) από το ΟΤΕ Sport 2 ενώ την Κυριακή 28 Ιουλίου η ζωντανή μετάδοση για τον αγώνα θα ξεκινήσει στις 14:45.
auto.in.gr
- Γροιλανδία: Η Ρωσία παρακολουθεί από μακριά – Και ίσως βλέπει την «ιδανική λύση» στον πόλεμο στην Ουκρανία
- Μεγάλη απόκρουση του Τζολάκη (vid)
- Πάρτι, crypto, πόζα και ματωμένα supercar ενώ το Ιράν φλέγεται – Oργή για τη χλιδή των γόνων της ιρανικής ελίτ
- Ιδανικό ξεκίνημα με γκολ για τον Ολυμπιακό – Άνοιξαν το σκορ οι «ερυθρόλευκοι με Κοστίνια (1-0, vid)
- Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε Αρκαδία, Μεσσηνία, Κορινθία και Λακωνία – «Περιορίστε τις μετακινήσεις»
- «Εκρηκτική» η ατμόσφαιρα στο κατάμεστο Καραϊσκάκη – Το εντυπωσιακό κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού (vid+pics)

