Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εντυπωσιακή η νέα μπουτίκ του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Εντυπωσιακή η νέα μπουτίκ του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Τις πόρτες της άνοιξε για πρώτη φορά την Τρίτη το πρωί η ανακαινισμένη μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τα προϊόντα της να είναι άμεσα διαθέσιμα για τους υποστηρικτές του «Δικεφάλου» του Βορρά. Εν τω μεταξύ Την Πέμπτη (25/7), αντί για την Παρασκευή (26/7), όπως ήταν αρχικά προγραματισμένο, η ομάδα του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Τις πόρτες της άνοιξε για πρώτη φορά την Τρίτη το πρωί η ανακαινισμένη μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τα προϊόντα της να είναι άμεσα διαθέσιμα για τους υποστηρικτές του «Δικεφάλου» του Βορρά.

«Μετά από εβδομάδες εντατικής δουλειάς, η νέα μπουτίκ άνοιξε τις πόρτες τις στο κοινό. Το εντυπωσιακά ανακαινισμένο κατάστημα, άφησε άριστες εντυπώσεις στους δεκάδες φιλάθλους που έσπευσαν να δουν και να αγοράσουν τα νέα προϊόντα της NIKE.

»Πολύ θετικά σχόλια για τις νέες φανέλες, αλλά και για τα υπόλοιπα προϊόντα με το σήμα του ΠΑΟΚ από την νέα εταιρία ένδυσης, αλλά και για τον μοντέρνο και λειτουργικό νέο χώρο, ήρθαν από τους πρώτους φιλάθλους και παράλληλα πελάτες του PAOK Megastore.

»Από σήμερα ο φίλαθλος θα μπορεί να αγοράσει τις επίσημες εμφανίσεις της σεζόν 2013/14, που θα εγκαινιαστούν το βράδυ από την ομάδα, πλήρη γκάμα παπουτσιών NIKE, αλλά και πολλά ακόμη προϊόντα.

Φυσικά στο πίσω μέρος της φανέλας μπορεί να τυπώσει το όνομα του αγαπημένου του ποδοσφαιριστή, ή ακόμη και το δικό του κάνοντας τη συλλογή του πιο… “προσωπική”. Καινοτομία που μπορεί πλέον να εμφανιστεί και στα παπούτσια, στα οποία μπορεί να τυπωθεί όνομα!

»Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK Megastore ευχαριστούν τον κόσμο για την θερμή του συμπαράσταση και σε αυτό το εγχείρημα από την πρώτη στιγμή!» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Αλλαγή μέρας με Καλαμαριά:

Εν τω μεταξύ την Πέμπτη (25/7), αντί για την Παρασκευή (26/7), όπως ήταν αρχικά ορισμένο, η ομάδα του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024