Με άνοδο 0,02% έκλεισε το Χρηματιστήριο την Τρίτη
Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Τρίτη, με τους επενδυτές να προχωρούν σε ρευστοποιήσεις σε αρκετούς κλάδους της αγοράς και κυρίως στις τράπεζες.
Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Τρίτη, με τους επενδυτές να προχωρούν σε ρευστοποιήσεις σε αρκετούς κλάδους της αγοράς και κυρίως στις τράπεζες.
Ο γενικός δείκτης σημείωσε άνοδο 0,02% στις 842,33 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 30,8 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε χαμηλότερα κατά 0,02% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε κατά 0,52%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών σημείωσε απώλειες 2,20%.
Ανοδικά κινήθηκαν 55 μετοχές, 73 πτωτικά και 27 παρέμειναν αμετάβλητες.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν ανοδικές τάσεις, ενώ σε θετικό έδαφος κινείται η Γουόλ Στριτ.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 ήταν υψηλότερα κατά 0,26%, στο Παρίσι ο CAC 40 σημείωνε κέρδη 0,11% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ενισχυόταν κατά 0,20%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε άνοδο 2,09% και στην Ιταλία 0,76%.
Στη Γουόλ Στριτ, ο Dow Jones ενισχυόταν κατά 0,25%, ο Standard & Poor’s 500 κατά 0,13% και ο Nasdaq κατά 0,13%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πορτογαλία: Σαρωτική νίκη του σοσιαλιστή Σεγκούρο στις προεδρικές εκλογές έναντι του ακροδεξιού Βεντούρα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Κατάσκοπος 3 χρόνια και όχι μόλις 3 μήνες
- Ο φόβος για την AI, νέα πραγματικότητα στη Wall Street
- Google: Κάτι αλλάζει με τις επαφές στα κινητά Android – Η έξυπνη…καρτών κλήσεων
- Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, με Καρέρας – Εμπαπέ!
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]

