Η Ελευθερία Αρβανιτάκη τραγουδά για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»
Την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, το Ηρώδειο θα φιλοξενήσει τη φιλανθρωπική συναυλία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, να είναι εκεί για να χαρίσει στο αθηναϊκό κοινό μια μοναδική εμπειρία, μέσα από μουσικές διαδρομές που σημάδεψαν τον ελληνικό κινηματογράφο.
Στη συναυλία συμμετέχει, η Ορχήστρα των Κυκλάδων, με αφετηρία την Ερμούπολη της Σύρου και καλλιτεχνικό διευθυντή το Νίκο Κυπουργό.
Μαζί θα σιγοτραγουδίσουμε γνώριμους σκοπούς που αγαπήθηκαν μέσα από το λευκό πανί και γράφτηκαν από μεγάλους έλληνες δημιουργούς όπως τους Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι, Σταύρο Ξαρχάκο, Ελένη Καραΐνδρου, Νίκο Παπάζογλου, Νίκο Ξυδάκη, Σταμάτη Κραουνάκη και Νίκο Κυπουργό μεταξύ άλλων.
Όσοι παρευρεθούν στο Ηρώδειο, θα απολαύσουν τραγούδια διαχρονικά κι επίκαιρα, σε μια ανεπανάληπτη συναυλία, για ένα σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό, που θα μαγέψει, θα συγκινήσει και θα ενθουσιάσει όλους, όσους θα έχουν την τύχη να την παρακολουθήσουν.
Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν εξολοκλήρου στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».
Προπώληση εισιτηρίων:
- Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου Δευτ. – Παρ. 10.00-18.00 & Σάββατο 10.00-14.00)
- Τηλεφωνικά στο 210-7234567 με χρέωση πιστωτικής κάρτας (Δευτ. – Παρ. 10.00-18.00 & Σάββατο 10.00-14.00)
- Ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.ticketservices.gr (όλο το 24ωρο)
health.in.gr
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
