«Τραχίνιες» του Σοφοκλή στους …συρμούς του ΗΣΑΠ την Τρίτη
Γεύση από Επίδαυρο θα πάρουν την Τρίτη οι επιβάτες του Ηλεκτρικού σε Μοναστηράκι, Θησείο και Πετράλωνα, όταν οι μουσικοί και μέλη του χορού της παράστασης «Τραχίνιες» του Σοφοκλή θα παρουσιάσουν αποσπάσματα στις αποβάθρες και τα βαγόνια του τρένου.
Γεύση από Επίδαυρο θα πάρουν την Τρίτη οι επιβάτες του Ηλεκτρικού σε Μοναστηράκι, Θησείο και Πετράλωνα, όταν οι μουσικοί και μέλη του χορού της παράστασης «Τραχίνιες» του Σοφοκλή θα παρουσιάσουν αποσπάσματα στις αποβάθρες και τα βαγόνια του τρένου.
Η πρωτοβουλία ανήκει στο Εθνικό Θέατρο σε συνεργασία με την εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.).
Σύμφωνα με Τα Νέα, τα μέλη του θιάσου θα επιβιβάζονται στους συρμούς του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου για να δώσουν μια γεύση από την παράσταση στο σταθμό «Μοναστηράκι» (κεντρική είσοδος πλατείας Μοναστηρακίου, χώρος υποδοχής επιβατών) και στις αποβάθρες των σταθμών «Θησείο» και «Πετράλωνα» από τις 12 μ.μ. έως τη 1 μετά το μεσημέρι.
Η τραγωδία, με θέμα το απόλυτο πάθος της Διηάνειρας για τον Ηρακλή και τις ακραίες συνέπειές του, παρουσιάζεται στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου στις 9 και 10 Αυγούστου σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σέρρες: Πώς έγινε η συμπλοκή κρατουμένων στις φυλακές Νιγρίτας – Ξεκινά πειθαρχική έρευνα
- Παναθηναϊκός: Οι 11 που επέλεξε ο Μπενίτεθ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ
- ΑΕΚ: Η 11άδα της για το ντέρμπι της Λεωφόρου
- «Έι, τράβα μου μια φωτογραφία» – Το Met Gala πριν την εποχή των κοινωνικών δικτύων και της ψηφιακής εικόνας
- Νέα Αριστερά: Η γεμάτη συμβολισμούς συνάντηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη με την Φραντσέσκα Αλμπανέζε
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 3-2: Πήραν το ντέρμπι και «κλείδωσε» το Champions League



