Τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης η 25η Ιουλίου για τις μετοχές του ΔΟΛ
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το αίτημα του Σταύρου Ψυχάρη για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze out) για το σύνολο των μετοχών ΔΟΛ ΑΕ που δεν κατέχει άμεσα και έμμεσα.
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το αίτημα του κ.Σταύρου Ψυχάρηγια την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze out) για το σύνολο των μετοχών ΔΟΛ ΑΕ που δεν κατέχει άμεσα και έμμεσα.
Η καταβολή του τιμήματος θα πραγματοποιηθεί αμελλητί μετά την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης των συναλλαγών που θα καταρτισθούν κατά την τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Μπέρδεψε τους «Φραπέδες» και τους «Χασάπηδες» της ΝΔ με τους πραγματικούς αγρότες
- Μην το κουράζεις: Σταμάτα να το υπεραναλύεις τόσο – γιορτές έχουμε
- Τα λάθη που «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Η προθεσμία για τροποποιήσεις στο Ε9
- Axios: Ο Τραμπ πίεσε τον Νετανιάχου να αλλάξει τις πολιτικές του Ισραήλ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- Συνταγή: Ψητό χοιρινό στο φούρνο με μέλι και πατάτες
- Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι δυο δράστες ενήργησαν μόνοι, λέει η αρχηγός της ομοσπονδιακής αστυνομίας