Δικαίωμα πέντε πλασματικών ετών ασφάλισης στους σχολικούς φύλακες
Με νομοτεχνική βελτίωση που εισάγει το υπουργείο Εσωτερικών στο πολυνομοσχέδιο δίνεται στους σχολικούς φυλακές που βρίσκονται κοντά στη σύνταξη η δυνατότητα εξαγοράς συντάξιμου χρόνου απασχόλησης έως και πέντε έτη.
Με νομοτεχνική βελτίωση που εισάγει το υπουργείο Εσωτερικών στο πολυνομοσχέδιο δίνεται στους σχολικούς φυλακές η δυνατότητα εξαγοράς συντάξιμου χρόνου απασχόλησης έως και πέντε έτη.
Με αυτόν τον τρόπο, όσοι σχολικοί φύλακες βρίσκονται κοντά στη σύνταξη θα μπορέσουν να εξαγοράσουν τα πέντε έτη ασφάλισης της περιόδου 2001-2006, οπότε είχαν προσληφθεί μέσω ευρωπαϊκών κονδυλίων από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).
Στα χρόνια εκείνα είχαν μεν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, όχι όμως ασφαλιστική κάλυψη.
Πρόκειται για μία από τις βελτιώσεις που αποφασίστηκαν στην πρωινή συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, όπου «κλείδωσε» η τελική μορφή του πολυνομοσχεδίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Επική οργή» ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του θεοκρατικού Ιράν – Ένας πόλεμος, πολλά ερωτήματα
- Εκτέλεση στην Καισαριανή: Φως στα… μυστικά των δημοπρασιών
- Το Ιράν ορκίζεται «την πιο καταστροφική επιχείρηση στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας»
- Ιράν: Ο Τραμπ δήλωσε μετά την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του Χαμενεΐ «πως υπάρχουν καλοί υποψήφιοι»
- Οι τελευταίες στιγμές του Αλί Χαμενεΐ σύμφωνα με την Ιρανική τηλεόραση
- Ο ρόλος του φόβου στην πολιτική


