Ο οδηγός του φορτηγού φέρεται υπεύθυνος για το τροχαίο στη Μόσχα
Στους 20 έχει ανέλθει ο αριθμός των νεκρών σε τροχαίο δυστύχημα κατά το οποίο ένα φορτηγό συγκρούστηκε με λεωφορείο που μετέφερε παιδιά κοντά στη Μόσχα. Η προκαταρκτική έρευνα αποκάλυψε ότι κατά πάσα πιθανότητα ο οδηγός του φορτηγού ευθύνεται για τη σύγκρουση. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο οδηγός είναι ένας 46χρονος αρμένιος που τιμωρήθηκε φέτος για έξι τροχαίες παραβάσεις.
Στους 20 έχει ανέλθει ο αριθμός των νεκρών σε τροχαίο δυστύχημα κατά το οποίο ένα φορτηγό συγκρούστηκε με λεωφορείο που μετέφερε παιδιά κοντά στη Μόσχα
Η προκαταρκτική έρευνα αποκάλυψε ότι κατά πάσα πιθανότητα ο οδηγός του φορτηγού ευθύνεται για τη σύγκρουση. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο οδηγός είναι ένας 46χρονος Αρμένιος που τιμωρήθηκε φέτος για έξι τροχαίες παραβάσεις.
Βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο δείχνει το φορτηγό να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, να χάνει τον έλεγχο και να συγκρούεται με το λεωφορείο.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στην πόλη Ποντόλσκ, περίπου 35 χιλιόμετρα βορείως της ρωσικής πρωτεύουσας. Από τη σύγκρουση, με το φορτηγό που μετέφερε χαλίκι, το λεωφορείο κόπηκε στα δύο.
Σύμφωνα με το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων, περισσότεροι από 230 διασώστες, 30 ασθενοφόρα και δύο ελικόπτερα έσπευσαν στον τόπο του δυστυχήματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Τέλος η υπεροχή του δολαρίου – Ανοίγει ο δρόμος για «petroyuan»
- Ζαλγκίρις Κάουνας – Παρί 85-79: Στα πλέι ιν της Euroleague ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη των Λιθουανών
- Ντέιβ Τσάπελ εναντίον Ρεπουμπλικανικού Κόμματος – Τα «πολιτικοποιημένα αστεία»
- Ημέρα Παλαιστινίων Κρατουμένων: Μία μέρα για εκείνους που «σαπίζουν» στις φυλακές του Ισραήλ, χωρίς δικαιοσύνη
- Ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για Τζόουνς και Παναθηναϊκό – Επιβεβαίωσε την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ
- Κεφαλονιά: Πλήθος κόσμου έξω από τα δικαστήρια – Αναμένεται η απόφαση για τους τρεις κατηγορούμενους μετά τις απολογίες τους


