Άγρια δολοφονία 30χρονης από τον κουνιάδο της στο Δίστομο
Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στο Στείρι Διστόμου Βοιωτίας, όταν 40χρονος δολοφόνησε με μαχαίρι την 32χρονη νύφη του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Όταν έφτασαν στο σπίτι οι αστυνομικοί, βρήκαν την 32χρονη θανάσιμα τραυματισμένη από μαχαίρι στο λαιμό της σε διάδρομο του σπιτιού και τον 40χρονο στην κουζίνα σοβαρά τραυματισμένο στην κοιλιά και στο αριστερό του χέρι, ενώ κρατούσε στο δεξί χέρι ένα μαχαίρι.
Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στο Στείρι Διστόμου Βοιωτίας, όταν 40χρονος δολοφόνησε με μαχαίρι την 32χρονη νύφη του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.
Όταν έφτασαν στο σπίτι οι αστυνομικοί, βρήκαν την 32χρονη θανάσιμα τραυματισμένη από μαχαίρι στο λαιμό της σε διάδρομο του σπιτιού και τον 40χρονο στην κουζίνα σοβαρά τραυματισμένο στην κοιλιά και στο αριστερό του χέρι, ενώ κρατούσε στο δεξί χέρι ένα μαχαίρι.
Προηγουμένως η μητέρα του δράστη και πεθερά του θύματος, που βρισκόταν σε διπλανό σπίτι, άκουσε φωνές και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα, αλλά κανείς δεν της απαντούσε από το εσωτερικό του σπιτιού.
Όταν έσπασαν την πόρτα του σπιτιού βρέθηκαν μπροστά σε μια λίμνη αίματος, με την 32χρονη γυναίκα νεκρή και τον 40χρονο να ψυχορραγεί.
Ο δράστης, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία
- «Πιστεύουν ότι η Λόρα κινδυνεύει & ζητούν από τις γερμανικές Αρχές να την βρουν» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το νέο δίλημμα
- «Αντί να γκρινιάζετε, αναλάβετε τις ευθύνες σας», λέει ο Λεσκίρ στους εργοδότες
- Μαζική ανάκαμψη στη Wall Street μετά την κατάρρευση
- Το ευρώ ανεβαίνει, όμως η ισχύς του… παραμένει ζητούμενο

